Αραούχο: «Αν μου πει ο Xιμένεθ, παίζω και στο Κύπελλο την Τετάρτη» (VIDEO)

«Εξαιρετικός γκολτζής... ιδιαίτερος χαρακτήρας ο Αραούχο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο λίγο πριν φύγει από την Ισπανία, έκανε δηλώσεις στο Radio Marca για την μεταγραφή του και ανέφερε ότι είναι διαθέσιμος για να παίξει ακόμη και την Τετάρτη στο Κύπελλο κόντρα στον Λεβαδειακό.

Σε αυτές, ο Αραούχο δήλωσε χαρούμενος για την προοπτική της «Ένωσης» και τόνισε ότι είναι έτοιμος να μπει αμέσως στην ομάδα, αν ο Μανόλο Χιμένεθ κρίνει ότι μπορεί να τον συμπεριλάβει άμεσα στα πλάνα του.

«Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα προσπαθήσω, με τη βοήθεια των νέων συμπαικτών μου, να προσαρμοστώ πολύ σύντομα. Θα δούμε αν ο Μανόλο θα μπορεί να με υπολογίζει για την εβδομάδα που έρχεται ή ακόμα και για το Σάββατο, αν θέλει ο Θεός. Ίσως, βέβαια, είναι πρόωρο να αγωνιστώ, αλλά μπορεί να με υπολογίζει για το Κύπελλο την επόμενη εβδομάδα» ήταν τα λόγια του Αραούχο.

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός έστειλε μήνυμα στους πρώην συμπαίκτες του και στους οπαδούς της Λας Πάλμας λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι αφήνω πίσω μου κάτι περισσότερο από φίλους, μια οικογένεια. Πέρασα δυόμιση χρόνια μαζί με τους ίδιους συμπαίκτες και σίγουρα τώρα στεναχωριέμαι. Γνωρίζω, επίσης, ότι μπορεί να απογοήτευσα τους οπαδούς, καθώς δεν έπαιζα πάντα σε υψηλό επίπεδο. Ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά τους ήταν άψογη απέναντί μου. Ωστόσο, η νέα εμπειρία μου θα με βοηθήσει να επιστρέψω πιο δυνατός. Οι επόμενοι μήνες θα είναι σημαντικοί για να μπορέσω να επιστρέψω τον Ιούνιο. Θα θυμάμαι πάντα την χρονιά της ανόδου, αυτή ήταν η καλύτερη σεζόν μου. Ήταν αξέχαστα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X