Ο Νάτσο του 2008 και ο Αραούχο του 2017

Ο Νάτσο του 2008 και ο Αραούχο του 2017
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αφετηρίες τους διαφορετικές. Ο Νάτσο Σκόκο ήρθε στα 23 του από την Πούμας (Μεξικό) και δεν είχε βγει ποτέ μακριά από την Αμερική πριν πατήσει… Θρακομακεδόνες στην ΑΕΚ του Ντέμη και του Δώνη.

Ο Σέρχιο Αραούχο στα 24 του μετά από κάποια χρόνια στην Ευρώπη (Μπαρτσελόνα Β’, Λας Πάλμας) έρχεται στα Σπάτα για την 2η ευκαιρία της καριέρας του στην ΑΕΚ του Μελισσανίδη και του Χιμένεθ.

Το 2008 ο Σκόκο ήρθε με αγορά 1,8 εκατ.ευρώ έπειτα από σκάουτινγκ μηνών του τότε αρχισκάουτερ Δημήτρη Μάρκο. Τώρα, ο Μανόλο Χιμένεθ κάνει το… κονέ για να έρθει ο Αραούχο στα «κιτρινόμαυρα» με δανεισμό μέχρι τον Ιούνιο και προοπτική να μείνει ακόμη ένα έτος.

Ο Σκόκο τότε ήταν η… επένδυση, ο Αραούχο παίκτης από Primera. Διαφορετικές εποχές σε όλα πια.

Το κοινό σημείο τους είναι ότι η ΑΕΚ από την ημέρα που έφυγε ο Νάτσο, ψάχνει τον… επόμενο Σκόκο. Τον άνθρωπο που θα κάνει γκελ στον κόσμο, που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του για να την σηκώσει επιθετικά και να αποτελεί σημείο αναφοράς.

Το «φάντασμα» του Σκόκο, πλανάται εδώ και πάρα πολύ καιρό, πάνω από την ΑΕΚ. Από το 2011 που έφυγε. Υπάρχει ένας τρόπος να φύγει. Να βρει η ΑΕΚ τον… νέο Σκόκο.

Η ΑΕΚ ψάχνει (ξανά) το ξεπέταγμα με την μπάλα, το μαγικό άγγιγμα, το γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε με την απόκτηση Αραούχο σε μια καταστροφική (μέχρι σήμερα) χρονιά. Σαφές ότι αναζητεί από κάπου να «πιαστεί». Ο νεαρός Αργεντίνος μοιάζει ιδανική περίπτωση να «πιαστείς» κακά τα ψέματα και ας μην είναι ο ίδιος ο Σκόκο ή έστω να παίζει στην θέση του.

Έρχονται τρία εντός έδρας ντέρμπι που προσφέρονται για μεγάλες νίκες και χαμόγελο, υπάρχει η (μεγάλη) πρόκληση της κατάκτησης του Κυπέλλου για δεύτερη σερί σεζόν και ο ξεκάθαρος στόχος στην Super League για να μπει στα πλέι οφ και να ψάξει από εκεί το «εισιτήριο» των προκριματικών του Champions League. Υπάρχει αρκετός… δρόμος, υπάρχει… δουλειά και ο Αραούχο καλείται να κάνει πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ιδωμεν στο χορτάρι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X