Θέλει, τον θέλει, μπορεί και το ψάχνει

Ο Έλντερ παίρνει τ' όπλο του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός πως το περασμένο καλοκαίρι ο Έλντερ Μπαρμπόσα έφυγε με βαριά καρδιά από την ΑΕΚ για την Αλ Γουάσλ. Γι αυτό και τώρα που έχει αποφασίσει να φύγει από την ομάδα του Αραουμπαρένα, ο Πορτογάλος εξτρέμ το πρώτο που σκέφτηκε, είναι την επιστροφή του στα Σπάτα. Είναι επίσης γεγονός πως πολλές φορές στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, έλειψε από την ΑΕΚ ένας ακραίος επιθετικός με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Μπαρμπόσα. Γι αυτό άλλωστε και στο σχεδιασμό των κινήσεων στην χειμερινή μεταγραφική αγορά, μπήκε η προοπτική απόκτησης ενός εξτρέμ. Και κάπως έτσι, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο enwsi.gr, προέκυψε το ζήτημα επιστροφή του Πορτογάλου εξτρέμ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την πλευρά του Μπαρμπόσα. Βεβαίως παράλληλα κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών. Άλλωστε ο Πορτογάλος εξτρέμ ακόμα δεν έχει μείνει ελεύθερος από την Αλ Γουάσλ, κάτι πάντως που αν το θέμα της επιστροφής στην ΑΕΚ προχωρήσει, θα “τρέξει” άμεσα. Όσον αφορά το τυπικό κομμάτι, στην Ένωση έχουν τσεκάρει πως ο παίκτης έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς, κάθε ποδοσφαιριστές έχει δικαίωμα σε μια σεζόν να κάνει τρεις εγγραφές, αλλά μόνο σε δυο ομάδες. Βεβαίως αν τελικά προχωρήσει η υπόθεση Μπαρμπόσα, η ΑΕΚ θα φροντίσει να εξασφαλίσει και γραπτώς το καθ’ όλα νόμιμο της συμμετοχής του Πορτογάλου. Διότι προσέχει για να έχει.

Πάντως προς το παρόν το θέμα είναι ανοικτό και αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο 48ώρο. Να φανεί δηλαδή αν η ΑΕΚ σκοπεύει να προχωρήσει την υπόθεση, ώστε παράλληλα να κινηθούν οι διαδικασίες για να μείνει ελεύθερος ο Μπαρμπόσα από την Αλ Γουάσλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X