Στο μικροσκόπιο οι 14 "κιτρινόμαυροι" της Λιβαδειάς

Στο μικροσκόπιο οι 14 "κιτρινόμαυροι" της Λιβαδειάς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον Λεβαδειακό:

Γιάννης Ανέστης: Επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ και έδειξε πως βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Εντυπωσιακή και δύσκολη απόκρουση στο πρώτο ημίχρονο σε σουτ έξω από την περιοχή. Εξίσου εντυπωσιακή και κρίσιμη απόκρουση στις καθυστερήσεις του ματς σε σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Ροντρίγκο Γκάλο: Ίσως ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ στην Λιβαδειά. Είτε ως δεξιός μπακ που κάλυπτε όλη την πλευρά, είτε κυρίως ως αριστερό μπακ, έκανε εξαιρετικό ματς. Απολύτως συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα και με πολλές βοήθειες από την πλευρά του συνολικά στο παιχνίδι της ομάδας, σε μια θέση μάλιστα που δεν είναι η κλασική του.

Ογκνιέν Βράνιες: Ξεκίνησε το ματς ως στόπερ, αλλά συνέχισε ως δεξί μπακ, όταν χρειάστηκε να βγει ο Ντίας από το γήπεδο. Έβγαλε δυναμισμό που χρειαζόταν στο συγκεκριμένο γήπεδο και στο συγκεκριμένο ματς. Είχε ζητήματα με την μπάλα στα πόδια, μονομαχίες όμως δεν έχανε.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός. Με σωστές τοποθετήσεις και αποφασιστικότητα πάνω στις μονομαχίες, καθάρισε όλες τις φάσεις στις οποίες είχε εμπλοκή.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Είναι σε φόρμα ο Έλληνας αμυντικός και αυτό το έδειξε και σ’ αυτό το παιχνίδι στην Λιβαδειά. Γρήγορος και δυνατός, κέρδισε και αυτός τις μονομαχίες στις οποίες είχε εμπλοκή. Ενώ ξανά προσπάθησε να βοηθήσει, όσο γινόταν σ’ αυτό το γήπεδο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Χουν Ντίας: Δεν πρόλαβε να παίξει ούτε 20 λεπτά στην Λιβαδειά, καθώς αποχώρησε τραυματίας. Πρόλαβε πάντως, να πάρει καποιες προσπάθειες από την πλευρά του, στο διάστημα που έπαιξε.

Αντρέ Σιμόες: Πολλά χιλιόμετρα και πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή. Έβγαλε δουλειά ο Πορτογάλος στη μεσαία γραμμή και σ’ αυτή την «λασπομαχία» που έγινε, βοήθησε πολύ. Με την μπάλα στα πόδια του δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα.

Κώστας Γαλανόπουλος: Τον δυσκόλεψε αρκετά τον νεαρό το βαρύ και δύσκολο τερέν. Όμως έδειξε ξανά πως είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν διστάζουν να βάζουν τα πόδια τους στην φωτιά και πως μπορούν να προσαρμοστούν σε συνθήκες παιχνιδιού. Βοήθησε αρκετά.

Αστρίτ Αϊντάρεβιτς: Όταν η μπάλα ερχόταν στα πόδια του, την κρατούσε σωστά, την έχανε δύσκολα, αλλά δεν είχε σωστές επιλογές στις μεταβιβάσεις. Ήταν βιαστικός και έκανε λάθη. Επίσης έχασε αρκετές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ρόναλντ Βάργκας: Όπως και στο Αγρίνιο πριν από μια εβδομάδα, έτσι και στη Λιβαδειά, δυσκολεύτηκε πολύ στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν μπορούσε να κάνει το παιχνίδι του και να παίξει με την μπάλα κάτω. Ήταν όμως κεφάτος, κυνήγησε φάσεις, αλλά δεν του βγήκαν πράγματα.

Τάσος Μπακασέτας: Έκρινε το αποτέλεσμα στη Λιβαδειά με το γκολ που πέτυχε. Μάλιστα στην φάση που σκόραρε, λειτούργησε όπως έπρεπε για να μπορέσει να «κλειδώσει» την φάση και να μην ρισκάρει. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε αρκετά ως φορ. Όταν πήγε στο πλάι στο δεύτερο ημίχρονο, λειτούργησε πολύ καλύτερα και πιο απελευθερωμένα.

Πέτρος Μάνταλος: Ο Χιμένεθ ήθελε να τον ξεκουράσει αλλά τελικά χρειάστηκε να τον ρίξει νωρίς στο ματς και μάλιστα για να τον βάλει και στα άκρα της επίθεσης. Είχε ένα καλό σουτ στο πρώτο ημίχρονο που πέρασε άουτ, δυο καλές προσπάθειες στο δεύτερο αλλά τίποτα περισσότερο.

Δημήτρης Μεληκιώτης: Ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα και μάλιστα εντυπωσιακό. Ο νεαρός έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης και τον αισθάνθηκε για τα καλά η αντίπαλη άμυνα. Εντυπωσιακή ασίστ στην φάση του γκολ της ΑΕΚ. Πολύ καλή κίνηση και εκτέλεση σε ακόμα δυο φάσεις. Και δείγματα παίκτη που μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό φορ.

Μιχάλης Μπακάκης: Μπήκε στα τελευταία λεπτά και έπαιξε ως δεξί μπακ. Πρόλαβε να πάρει πάνω του δυο κούρσες από την δεξιά πλευρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X