Ένας… γκολτζής «υδραυλικός»

"Μάχη" για την δύσκολη περίπτωση Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία του Σέρχιο Αραούχο, από το ξεπέταγμα με την Μπόκα και τις μικρές ομάδες της Αργεντινής, μέχρι την καθιέρωση στην Ισπανία, μιλούν για έναν ποδοσφαιριστή με αστείρευτο ταλέντο, που δείχνει να μην έχει… ταβάνι. Έναν εκρηκτικό επιθετικό, πολύ γρήγορο, ικανό στο ένας με ένα, «φονιά» όταν βρεθεί φάτσα με το τέρμα και με εξαιρετική τεχνική.

Στοιχεία, που ο κόσμος της ΑΕΚ είχε δει τελευταία φορά στην ομάδα, τα χρόνια που αγωνιζόταν σε αυτή ο συμπατριώτης του Αραούχο, Νάτσο Σκόκο. Τα κοινά αγωνιστικά χαρακτηριστικά των δύο παικτών είναι αρκετά, ωστόσο ο 24χρονος φορ που προβάρει τα κιτρινόμαυρα, δείχνει να «έχει» περισσότερο το γκολ από τον «υδραυλικό». Να είναι πιο… φορ δηλαδή από τον Σκόκο, παρά του ότι το σουλούπι του, παραπέμπει σε αυτό του Νάτσο.

Το αν θα βγει νέος Σκόκο ή καλύτερος του Σκόκο ο Αραούχο, θα το δείξει μονάχα η πορεία. Το βέβαιο είναι πάντως, πως ο 24χρονος άσος είναι από εκείνες τις περιπτώσεις παικτών, που μπορούν να σηκώσουν στο πόδι το γήπεδο με μια ενέργεια, να «καθαρίσουν» μόνοι τους παιχνίδια και γενικώς, να κάνουν την διαφορά. Και αυτοί είναι και οι λόγοι, που η ΑΕΚ αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση και να τον φέρει στην Αθήνα. Δυναμώνοντας σε απίστευτο βαθμό την γραμμή κρούσης, με έναν παίκτη που έτσι ή αλλιώς, θα αφήσει αναμφίβολα το στίγμα του στην ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X