"Μπλόκο" στους Ενωσίτες για Λιβαδειά, τρεις ώρες πριν το ματς!

Και με χιόνια και με κρύα, ΑΕΚάρα είσαι μία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ, κατόπιν απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύεται η οργανωμένη αλλά και μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων της Ένωσης στη Λιβαδειά, για το ματς Κυπέλλου! Με τον Υφυπουργό να βάζει έτσι “μπλόκο” στους Ενωσίτες, μόλις…. τρεις ώρες πριν από τη σέντρα! Τη στιγμή δηλαδή που πολύς κόσμος, είχε ήδη ξεκινήσει το ταξίδι για την Λιβαδειά, ώστε να δει από κοντά το ματς Κυπέλλου. Με την συγκεκριμένη απόφαση να προκαλεί σίγουρα ερωτηματικά, κυρίως λόγω του…. timing, μιας και όπως προαναφέραμε, σε τρεις ώρες από τώρα, έχει προγραμματιστεί η σέντρα του αγώνα. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

“Κατόπιν σχετικής απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύεται η οργανωμένη αλλά και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στη Λιβαδειά για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο και παρακαλούνται οι φίλοι της ΑΕΚ να συμμορφωθούν προς την απόφαση αυτή”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X