Να εξαντλήσει κάθε ελπίδα για το «καλό» εισιτήριο (19:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)

Αρης - ΑΕΚ 77-76 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Ώρα… Ευρώπης, για μία ακόμα φορά, για την ΑΕΚ! Η Βασίλισσα υποδέχεται την Ζιελόνα Γκόρα, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Στόχος των παικτών του Γιούρι Ζντοβτς είναι η νίκη, ώστε να εξασφαλιστεί η δεύτερη θέση του ομίλου και ταυτόχρονα να περιμένει ήττα της Αβελίνο η Ένωση για το πλασάρισμα στις τρεις καλύτερες δεύτερες των ομίλων.

Στην ΑΕΚ το ηθικό και η ψυχολογία είναι σε καλά επίπεδα, μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα και άπαντες θέλουν να δώσουν συνέχεια απέναντι στους Πολωνούς. Άλλωστε, η νίκη είναι αυτοσκοπός για να μπορέσει η Ένωση να έχει καλό πλασάρισμα στην συνέχεια της διοργάνωσης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντούσαν Σάκοτα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αγωνιστεί, καθώς έβγαλε μεγάλο μέρος των προπονήσεων των προηγούμενων ημερών. Από την άλλη πλευρά, οι Κώστας Βασιλειάδης και Δημήτρης Μαυροειδής δεν υπολογίζονται, με τον πρώτο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον δεύτερο να μην παίρνει μέρος στις προπονήσεις, λόγω του «πληγωμένου» γονάτου του.

To enwsi.gr θα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, τόσο με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων, όσο και με ζωντανή μετάδοση από το web radio.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X