Έτσι ναι, βάζεις ψηλά τον πήχη

Έτσι ναι, βάζεις ψηλά τον πήχη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Ένας κούκος ποτέ δε φέρνει την άνοιξη”, λέει ο θυμόσοφος λαός, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι σαφές πως η ΑΕΚ έκανε όντως μια ποιοτική κίνηση ενίσχυσης της επίθεσής της, με έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δε φτάνει μόνο ο Αραούχο για την υπέρβαση κι αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά αν μη τι άλλο, αυτή τη φορά θα πρέπει να αποδωθούν τα εύσημα στη διοίκηση που πραγματοποίησε την επιθυμία του Μανόλο Χιμένεθ, φέρνοντας στην ομάδα τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μεταγραφή …Χιμένεθ , η οποία όμως δεν θα γινόταν ποτέ πράξη αν δεν είχε προηγηθεί η οικονομική υπέρβαση για τα τωρινά δεδομένα της ομάδας. Γι’ αυτό τα εύσημα ανήκουν τόσο στον προπονητή όσο και στη διοίκηση.

Με την έλευση του Σέρχιο Αραούχο η ΑΕΚ δεν προσθέτει στο δυναμικό της απλώς έναν καλό επιθετικό. Σίγουρα αυτό είναι το πιο σημαντικό, αλλά δεν θα πρέπει να παραγνωριστεί και η τεράστια ικανοποίηση που προκάλεσε στον κόσμο η συγκεκριμένη κίνηση, η οποία αποτελεί ένα επιπλέον σημαντικό στοιχείο ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Είχαν χάσει την όρεξή τους οι φίλαθλοι της Ένωσης με όσα έβλεπαν. Δεν ήταν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι και τα αποτελέσματα στους αγώνες του πρωταθλήματος. Το χειρότερο απ’ όλα ήταν η έλλειψη προοπτικής για την επόμενη μέρα. Με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν ασχολιόταν πια ο κόσμος. Θα αναρωτηθεί κάποιος: “Δηλαδή τι μας λες; Με τον Αραούχο θα γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο”; Μόνο με τον Αραούχο, όχι. Έτσι κι αλλιώς ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Η μεταγραφή του Αργεντινού όμως ουσιαστικά αποτέλεσε μια τονωτική “ένεση” στον κόσμο, σε συνδυασμό βέβαια με το γεγονός ότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει πλέον στη διάθεσή του έναν παίκτη που μπορεί να του δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Αυτό βέβαια θα πρέπει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί δηλαδή που κρίνονται όλοι, γιατί είναι πολλά τα παραδείγματα των ποδοσφαιριστών που αποθεώνονται στο αεροδρόμιο, αλλά στη συνέχεια φεύγουν δίχως να …ακουμπήσουν. Γι’ αυτό ψυχραιμία. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια μεταγραφή επιπέδου ΑΕΚ. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Επίσης ξεκάθαρο όμως είναι το γεγονός ότι για να μπορέσει η Ένωση να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση πρέπει να αποκτηθεί ακόμα τουλάχιστον ένας εξτρέμ και ένας αριστερός μπακ αναλογου επιπέδου. Για να αυξηθούν οι ποιοτικές επιλογές στα χέρια του Χιμένεθ και να καταφέρει ο Δικέφαλος να διεκδικήσει το κύπελλο και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X