Παίζει τα (τελευταία) ρέστα της για Αραούχο

Μπάσιμο της Γκρέμιο για Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΑΕΚ έφτασε στη τελευταία εβδομάδα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να ψάχνει ακόμη σέντερ φορ.

Η Ενωση αναζητά επιθετικό για να είναι πιο σίγουρη στην γραμμή κρούσης, με δεδομένο ότι ο φιλότιμος Πέκχαρτ δεν αρκεί και ο Αλμέιδα ταλαιπωρείται από προβλήματα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν θέσει ως μεγάλο στόχο τον Σέρχιο Αραούχο, παρότι η ΠΑΕ ΑΕΚ με… νύχια και με δόντια χαμηλώνει το θέμα. Και καλά κάνει με δεδομένο ότι έχουν προηγηθεί σφαλιάρες σε πολλά μεταγραφικά ζητήματα.

Η ΑΕΚ έχει χαρακτηρίσει ως κρίσιμη ημέρα, την σημερινή, παρά τις δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας και του περιβάλλοντος του ίδιου του 24χρονου Αργεντίνου που δεν δίνουν πολλές πιθανότητες στον δικέφαλο.

Σήμερα θα παίξει η ΑΕΚ τα… ρέστα της και αναζητά φόρμουλα συμφωνίας για να τον πάρει δανεικό για 1,5 χρόνο και όχι για 4-5 μήνες. Από την ισπανική ομάδα αναφέρουν ότι μέχρι την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει πως και προς ποια ομάδα θα φύγει ο Αραούχο, ο οποίος έχει στα χέρια του το ενδιαφέρον της Γκρέμιο, ιταλικών και κινέζικων ομάδων, ενώ απορρίφθηκε η πρόταση της Χιχόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X