Το θέμα είναι να έχουμε συνέχεια

Φίλες και φίλοι Ενωσίτες γεια σας

Οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ δύσκολες για εμάς. Πολλά άσχημα αποτελέσματα, κακή ψυχολογία, βαρύ κλίμα σε όλη την ομάδα. Θέλαμε πολύ να κάνουμε κάτι για να βγούμε από το αδιέξοδο και είμαι χαρούμενος που το καταφέραμε την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης και πήραμε μια βαθιά ανάσα. Η χαρά μου έγινε μεγαλύτερη, καθώς κατάφερα να συμβάλω και εγώ από την πλευρά μου για να φτάσουμε στον στόχο μας.

Θα ήθελα και πάλι να σας ευχαριστήσω για την παρουσία και τη στήριξη σας. Καταλαβαίνω πως ο κόσμος διαμαρτύρεται, γιατί η εικόνα της ομάδας φέτος δεν ανταποκρίνεται στις δυνατότητες μας και τις προσδοκίες που υπήρχαν. Αντιλαμβάνομαι πως δεν μπορούμε να ζητάμε πολλά, αλλά θα ήθελα να σας μεταφέρω ξανά την ελπίδα όλων μας, να είστε δίπλα στην ομάδα και να προσπαθήσουμε μαζί.

Ετσι κι αλλιώς, αυτό που κάναμε την Κυριακή είναι απλά το πρώτο βήμα. Το θέμα για όλους μας είναι να συνεχίσουμε έτσι. Αυτή η νίκη μπορεί να είναι σημαντική, εφόσον συνδυαστεί και με άλλες επιτυχίες στα ματς που ακολουθούν. Μπορεί να έχουμε χάσει πολλά, αλλά υπάρχουν ακόμα στόχοι που πρέπει να διεκδικήσουμε για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο τέλος της σεζόν.

Η ομάδα πήρε ψυχολογία από τη νίκη και ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μοράις για τη συνεργασία μας. Σίγουρα, η δουλειά που έγινε αυτό το διάστημα ήταν καλή, αλλά δεν είχε καθόλου τύχη, κάτι δεν «κόλλησε» σωστά και δεν μας πήγε τίποτε καλά. Τον ευχαριστούμε για τις ευχές που μας έστειλε πριν το ματς και να βρει και εκείνος τον δρόμο του. Τώρα με τον κ. Χιμένεθ, ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί και να μας πάνε όλα καλά και να βγαίνει η καθημερινή δουλειά μας στο γήπεδο.

Κλείνοντας, θα ήθελα και μέσα από αυτή τη γωνιά, να αφιερώσω το γκολ που πέτυχα την Κυριακή στη μικρή μου ανιψιά, την αγαπημένη μου, Μαρία. Είχαμε μιλήσει πριν το παιχνίδι, μου είχε δώσει δύναμη και κουράγιο και είχα κρατήσει τη φωτογραφία της στις επικαλαμίδες. Γι’ αυτό και μετά το γκολ, φίλησα το Μαράκι μου, που με βοήθησε με τη θετική της ενέργεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X