Επανεκλογή Κουτρουμάνου με... 59-0 στην ΕΠΣ Φθιώτιδας

Επανεκλογή Κουτρουμάνου με... 59-0 στην ΕΠΣ Φθιώτιδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Κουτρουμάνος επανεξελέγη στις εκλογές της ΕΠΣ Φθιώτιδας που έλαβαν χώρα την Δευτέρα (23/1).

Η επανεκλογή του ήταν καθολική και θριαμβευτική, καθώς όντας μοναδικός υποψήφιος, τον ψήφισαν όλα τα σωματεία της Φθιώτιδας (59-0) και φυσικά όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ. της Ένωσης θα προέρχονται από την παράταξή του (11-0).

Ο Κουτρουμάνος ήταν μοναδικός υποψήφιος καθώς λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ο επικεφαλής της αντίπαλης παράταξης, Σωτήρης Κουτσοβέλης, απέσυρε την υποψηφιότητά του. Επίσης, σήμερα συζητήθηκαν και ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία ζητούνταν η ακύρωση των εκλογών, όμως απορρίφθηκαν.

Με την επανεκλογή Κουτρουμάνου, επιβεβαιώθηκε πως η ΕΠΣ Φθιώτιδας θα είναι μία από τις Ενώσεις της μεγάλης πλειοψηφίας που θα εκλέξει τον επόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος θα είναι ο Βαγγέλης Γραμμένος. Η Φθιώτιδα, εξάλλου, είχε ταχθεί στο πλευρό των δυνάμεων της εξυγίανσης εδώ και πολύ καιρό και το έχει επιβεβαιώσει με την ψήφο της στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΠΟ και την παρουσία της στις συγκεντρώσεις της παράταξης Γραμμένου.

Πηγή: sdna

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X