Ο τζόγος του Ντίας και τα ρίσκα της ΑΕΚ

Αυτός είναι ο Χόρχε Περέιρα Ντίας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δεινή θέση βρίσκεται η ΑΕΚ έπειτα από τις εξελίξεις στο θέμα του Περέϊρα Ντίας. Δεν φτάνει η στασιμότητα των τελευταίων ημερών που έχει μετατρέψει την υπόθεση σε παρωδία, ήρθαν και οι σημερινές δηλώσεις ενός εκ των εκπροσώπων του Αργεντινού, να δείξουν πως όλα οδηγούν σε φιάσκο. Βέβαια, όταν ο εκπρόσωπος του Ντίας υποστηρίζει πως ο παίκτης του είναι ελεύθερος, απλά ανακυκλώνει το…σότο που έχουν ρίξει στην ΑΕΚ εδώ και εβδομάδες. Διότι, ο Ντίας δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιο του με την Τζοχόρ και απλά περιμένει πως θα βρει συμβιβαστική λύση ή θα καταθέσει προσφυγή, ώστε μέσω αυτής να μείνει ελεύθερος.

Ο Ντίας διατείνεται όλο αυτό το διάστημα πως θα μείνει ελεύθερος. Αλλά εύλογα, δεν παραιτείται από το ποσό του μισού εκατ. δολαρίων που φέρεται πως του χρωστούν οι Μαλαισιανοί. Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν οδηγήσει σε συμπέρασμα, καθώς η Τζοχόρ προσπαθεί να «καθαρίσει» με το μικρότερο δυνατό κόστος και έτσι το ποσό που προσφέρει δεν υπερβαίνει τις 40.000 δολάρια. Όταν ο ατζέντης του υποστηρίζει πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να τον κλείσει άμεσα για μελλοντική μεταγραφική περίοδο, προφανώς προσβλέπει στη λύση της προσφυγής.

Ωστόσο, η ΑΕΚ είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πάρει τέτοιο ρίσκο. Βλέπετε, εάν η Ενωση έμπαινε ως πόλος στη διαμάχη Ντίας – Τζοχόρ και η ΦΙΦΑ δικαίωνε τους Μαλαισιανούς, τότε κινδύνευε από επιβολή βαρύτατου προστίμου μέχρι και απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους! Κάτι που θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα και στην ΑΕΚ περιμένουν ο Ντίας να τα βρει με την Τζοχόρ. Εκείνος όμως, φαίνεται πως προσπαθεί να εκμεταλλευθεί το χρονικό περιθώριο που του δίνουν τα όρια των μεταγραφών στην Αμερική (φτάνουν μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου) και δεν πιέζεται, παίζοντας παιχνίδι με όλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X