Σώζεται μόνο με αλλαγή προπονητή ...χθες

Επειτα από ένα βουβό ντέρμπι, όπως αυτό της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μπει με την ανάλογη…σιωπή και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Αν και ακόμα έχουμε ακόμα μισή χρονιά, τα πράγματα δείχνουν ξεκάθαρα πως με τις παρούσες συνθήκες δεν λειτουργούν. Και έτσι, είναι σχεδόν νομοτελειακό πως πρέπει να υπάρξει αλλαγή στην ηγεσία της ομάδας. Να βρεθεί λύση που θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα βάλει την ΑΕΚ στον δρόμο της ανάκαμψης.

Ο Ζοσέ Μοράις έπραξε τα…αυτονόητα στη Λεωφόρο, αλλά κατέστη σαφές σε όλους για ακόμα μια φορά, πως δεν μπορεί να εμπνεύσει και να οδηγήσει την ΑΕΚ στην κανονικότητα. Είναι θεωρητικός γνώστης του ποδοσφαίρου, δουλεύει αρκετά, αλλά αυτό δεν αρκεί. Η ΑΕΚ χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ, μια κίνηση που θα ταράξει τα νερά και θα φέρει φρέσκο αέρα μέσα στα αποδυτήρια.

Με δεδομένο πως η συμφωνία με τον εκλεκτό που θα κληθεί να αναμορφώσει την ΑΕΚ για τη νέα σεζόν δεν είναι εύκολη, όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε λύση από την εγχώρια αγορά. Στην ΑΕΚ ζυγίζουν αυτές τις μέρες όλα τα δεδομένα, ψάχνουν τη λύση που θα μπορεί να δώσει αυτό που ζητείται για να αλλάξει εικόνα η ομάδα και φαίνεται πως μπορεί και με την επιστροφή από το Αγρίνιο να έχουμε άμεσες εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X