«Φωνάζει» η ανάγκη για αλλαγή στον πάγκο

«Φωνάζει» η ανάγκη για αλλαγή στον πάγκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παρουσία του Ζοσέ Μοράις στον πάγκο της ΑΕΚ μοιάζει πλέον μια… τελειωμένη ιστορία. Ουδείς από τα αποδυτήρια της Ενωσης αντιλαμβάνεται ότι ο Μοράις μπορεί να εμπνεύσει και να αποτελέσει το αφεντικό στην ομάδα που θα την βγάλει από το τέλμα. Άλλωστε μετρ των ισοπαλιών (8 σε 13 ματς) δεν αντέχει το… ανάστημα της ΑΕΚ.

Ο ίδιος ο οργανισμός της ΑΕΚ πλέον πρέπει να αντιδράσει και να αναλάβει δράση. Να ξυπνήσει την ομάδα, να εμπνεύσει τους παίκτες που υπάρχουν (και αυτούς που θα έρθουν) και να σώσει την χρονιά.

Οσο καθυστερεί αυτή, η ΑΕΚ χάνει πόντους σε όλα τα επίπεδα. Ο Μοράις έχει τελειώσει πνευματικά από την ομάδα και η ομάδα δεν μπορεί να περιμένει πότε και αν προκύψει σύντομα λύση από την ξένη αγορά για τα στάνταρ που έχουν τεθεί.

Για τον λόγο αυτό φωνάζει άμεσα η ανάγκη αντικατάστασης με προπονητή από την εγχώρια αγορά. Και οι υποψήφιοι είναι αρκετοί και… άμεσα διαθέσιμοι. Όπως ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Κωστένογλου, ο Μάκης Χάβος και ο Στάικος Βεργέτης.

Προπονητές που γνωρίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα και θα επιχειρήσουν να… ξυπνήσουν την απαθή ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X