Νέο εμπόδιο για Ντίας και η ευρωπαϊκή… ελπίδα

Νέο εμπόδιο για Ντίας και η ευρωπαϊκή… ελπίδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φτάσαμε στα μέσα Ιανουαρίου και η βασική μεταγραφική ανάγκη της ΑΕΚ, ακόμη δεν έχει καλυφθεί. Ηρθαν ο Αϊντάρεβιτς και ο Βράνιες για τον άξονα και τη άμυνα αντίστοιχα και ο νεαρός και «άγουρος» Μεληκιώτης. Η ΑΕΚ εδώ και 20 ημέρες βρίσκεται στο… κατόπι του Περέιρα Ντίας που όλο αποδεσμεύεται από την Τζόχορ και όλο… καθυστερεί. Το οικονομικό είναι το «αγκάθι» με τον Ντίας να θέλει (αρκετά) χρήματα από την ομάδα της Μαλαισίας και την Τζόχορ να παίζει με τον… χρόνο για να τα γλυτώσει.

Η Τιχουάνα από το Μεξικό είναι ο νέος «μνηστήρας» για τον 27χρονο Αργεντίνο επιθετικό, ο οποίος μετρά πολύ το οικονομικό στις συμφωνίες του (άλλωστε ταξίδεψε μέχρι την Μαλαισία για ένα καλό συμβόλαιο). Και η Τιχουάνα δίνει αρκετά χρήματα, ενώ θα βρίσκεται και πιο κοντά στην πατρίδα του σε σχέση με την Μαλαισία και την Ελλάδα.

Ωστόσο, η Ευρώπη προσφέρει στον Ντίας μια… διαφορετική προοπτική. Την συμμετοχή σε πρωτάθλημα της Ευρώπης και την προοπτική να αγωνιστεί και στο Europa League για να φανεί περισσότερο στις καλύτερες ποδοσφαιρικές αγορές της Γηραίας Ηπείρου.

Όλα αυτά είναι τα δεδομένα και μένει να δούμε το αποτέλεσμα της υπόθεσης Ντίας, με την ΑΕΚ να περιμένει, αλλά να μην έχει χρόνο και ήδη έχει χάσει κρίσιμα ματς του Γενάρη δίχως τον επιθετικό που χρειάζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X