Η... ώρα της Βασίλισσας! (17:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)

Η... ώρα της Βασίλισσας! (17:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η καρδιά της ΑΕΚ «χτυπάει» πιο δυνατά από ποτέ στη Θεσσαλονίκη! Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει τον Άρη με έναν και μόνο στόχο: Τη νίκη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ώστε να διεκδικήσει το τρόπαιο και να (απο)δείξει σε όλους πως ήρθε για να μείνιε στην ελίτ!

Η Βασίλισσα του Γιούρι Ζντοβτς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, έπειτα από τις δύο «κολλητές» νίκες του ΟΑΚΑ κόντρα σε Άρη (πρωτάθλημα) και Λούντβιγκσμπουργκ (Champions League). Όλα αυτά με την ομάδα να έχει εξασφαλίσει και την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Champions League.

Το ευχάριστο για τον Σλοβένο προποητή είναι πως θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Ντόνι ΜακΓκραθ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο Αλεξάνδρειο, παίρνοντας τη θέση του Νίκολα Ιβάνοβιτς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κάπο Ντι Ορλάντο, στην Ιταλία.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης περιμένει την Ένωση, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, γεγονός το οποίο θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Έλληνας προπονητής θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και ελπίζει να δει καλύτερη εικόνα σε σχέση με το 81-61 με το οποίο επικράτησε η ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο (07/01).

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο «Nick Galis Hall» και θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, τόσο με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων, όσο και με ζωντανή μετάδοση από το web radio του site.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X