Ενα μήνα μιλούν για το νέο project των Ακαδημιών Ζήκος-Μελισσανίδης

Ενα μήνα μιλούν για το νέο project των Ακαδημιών Ζήκος-Μελισσανίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 2017 ξεκινά με αναδιοργάνωση σε πολλούς τομείς για την ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης «μέτρησε» και μελέτησε τις αποτυχίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα σε όλα τα ζητήματα και δείχνει να έχει αναλάβει δράση ώστε να αλλάξει η μοίρα του συλλόγου, που το τελευταίο διάστημα σκόρπισε πίκρα τον κόσμο και δεν επέδειξε την παραμικρή πρόοδο και έφερε τον ίδιο στο κάδρο των ευθυνών.

Η επιστροφή του Ακη Ζήκου στις Ακαδημίες (έχοντας στο πλάι του τον Γιάννη Σαμαρά) δείχνει ότι το πλάνο των Ακαδημιών μετά την αποχώρηση του δεν είχε οφέλη και έφερε την ΑΕΚ πολλά βήματα πίσω.

Ο Aκης Ζήκος πάντα είχε καλές επαφές με την ΑΕΚ και τα στελέχη της το διάστημα που ήταν μακριά της και μάλιστα είχε μεσολαβήσει σε επαφές με τον Κλοντ Πιέλ.

Ο Μελισσανίδης μελετώντας την πορεία των Ακαδημιών και τα αποτελέσματα της από τότε που έφυγε ο Ζήκος επικοινώνησε μαζί του και εδώ και ένα μήνα έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το νέο project των Ακαδημιών της ΑΕΚ. Ενα project το οποίο θα φέρει την σφραγίδα του Ζήκου, με τον ίδιο να ζητά τον απόλυτο έλεγχο στην λειτουργία και τις αποφάσεις για τις Υποδομές με τον «Τίγρη» να δίνει το «ΟΚ».

Και κάπως έτσι ο Ζήκος έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας στις Ακαδημίες με τον Σαμαρά να έχει τον ρόλο του επικεφαλής στο αγωνιστικό κομμάτι και δεν αποκλείεται να φορέσει και… φόρμα προπονητή στις «κιτρινόμαυρες» Υποδομές. Αλλωστε ο Ζήκος του έχει τυφλή εμπιστοσύνη και εκτιμά τις γνώσεις του στο κομμάτι των Ακαδημιών, ενώ πρόθεση του ήταν να τον φέρει στην Ενωση από το 2013.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X