Ο Τάκης της «άγιας νύχτας» και της λύτρωσης (VIDEO)

Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος «πονά» βλέποντας την ΑΕΚ να παραπαίει και μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 δεν δίστασε να πει όσα αισθάνεται για τους υπεύθυνους.

Ο παλαίμαχος άσος έκανε λόγο για εξ αρχής λάθος σχεδιασμό της ομάδας, επισήμανε τις ευθύνες της διοίκησης, του Ζοσέ Μοράις, του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, αλλά και των παικτών τονίζοντας την ανάγκη άμεσων αποφάσεων για να σταματήσει η κατρακύλα.

Αναλυτικά, ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος μίλησε στους Αντώνη Ντινιακό και Δημήτρη Θεοδωρόπουλο για:

-το πού οφείλεται η κατρακύλα της ΑΕΚ: «Όλα ξεκίνησαν από την αρχή. Λάθος σχεδιασμός, λάθος προγραμματισμός… Δεν ξέρω για οικονομικά, αλλά το αγωνιστικό κομμάτι από πέρσι δεν είχε στηθεί καλά και συνεχίζεται φέτος αυτό, που πάει συνεχώς προς τον πάτο. Βλέπω μια κατρακύλα χωρίς επιστροφή».

-τις ευθύνες του Μοράις: «Ο προπονητής δείχνει ότι δεν μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μπορεί μια αλλαγή προπονητή να φέρει αποτέλεσμα για 2-3 αγωνιστικές, αλλά αν δεν αλλάξουν κάποια άλλα πράγματα δεν θα λυθεί τίποτα».

-τις επιλογές στις μεταγραφές: «Αλλού πονούσαμε κι αλλού παίρναμε παίκτες. Το να βγάζεις έναν ποδοσφαιριστή, τον Γαλανόπουλο, και να παίρνεις στη θέση του τον Αϊντάρεβιτς είναι λάθος επιλογή. Ή το καλοκαίρι να παίρνεις έναν Λέσκοτ τραυματία, ενώ έχεις παίκτες είναι λάθος. Υπάρχουν Έλληνες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά χρειάζονται δίπλα τους προσωπικότητες. Θα μπορούσε η ΑΕΚ να μην έχει πάρει 2-3 παίκτες και να είχε αποκτήσει έναν με προσωπικότητα, που να κάνει τη διαφορά. Υπάρχουν αθλητικοί διευθυντές που μιλάνε έξι γλώσσες, αλλά δεν κάνουν καλές επιλογές. Οι επιλογές του Μαϊστόροβιτς ως τώρα δεν βοηθάνε την ομάδα. Δεν ξέρω γιατί έφυγε ο Πλατέλλας. Διώχνουν παίκτες που έχουν διάθεση και αγαπάνε την ομάδα και φέρνουν παίκτες που βάζουν γκολ, φιλάνε τη φανέλα αλλά δεν ξέρουν τι φανέλα είναι αυτή».

-το ρόλο του Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Ούτε εγώ έχω καταλάβει ακριβώς το ρόλο του. Διαβάζουμε κι ακούμε ότι ούτε στην επιλογή του Μοράις συμφωνούσε, ούτε στην απόλυση του Κετσπάγια. Το θέμα είναι πως η εικόνα της ΑΕΚ δείχνει πως δεν πάει καλά».

-τις ευθύνες των παικτών: «Ίσως οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα με φανέλα και ιστορία. Δεν είναι η ΑΕΚ της Β’ και Γ’ Εθνικής. Ίσως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκονται και θα έπρεπε κάποιος να τους το δώσουν να το καταλάβουν. Απορώ γιατί δεν γίνεται αυτό αν και υπάρχουν άνθρωποι με εμπειρία στην ομάδα. Πιστεύω πως πρέπει να φύγουν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Είναι ευκαιρία τώρα που έχει μείνει μόνο το Κύπελλο να παίξουν κάποια άλλα παιδιά, να φέρουμε δύο καλούς παίκτες και να γίνει μια προετοιμασία για του χρόνου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X