«Νεκροταφείο» η ΑΕΚ, στην έξοδο ο Μοράις

«Νεκροταφείο» η ΑΕΚ, στην έξοδο ο Μοράις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαρύ και ασήκωτο είναι το κλίμα στην ΑΕΚ έπειτα από το νέο κάζο της Τρίπολης. Η αποτυχία της ομάδας να πάρει ένα παιχνίδι που είχε φέρει στα μέτρα της, οι νέες απίστευτες εμπνεύσεις του Μοράις και η ήττα στο φινάλε, έκαναν τα αποδυτήρια της ομάδας να μοιάζουν με «νεκροταφείο». Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής, δεν ακουγόταν κουβέντα και κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν για ακόμα μια φορά.

Σε δεινή θέση ο Μοράις, που αντιλαμβάνεται πως μετά και τη νέα γκέλα, ξοδεύτηκε σχεδόν όλος ο χρόνος του στην ΑΕΚ. Εστω και αν πριν από λίγες ώρες έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης – έστω και εξ ανάγκης, αφού δεν υπάρχει λύση – αυτή φαίνεται πως δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ. Ο Μοράις κάνει απίθανα λάθη στη διαχείριση των αγώνων και οι εμμονές του εγκλωβίζουν την ΑΕΚ.

Απόψε, δεν υπήρξε καμία απόφαση. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως αύριο θα πρέπει να υπάρξουν δραστικές κινήσεις. Αλλωστε, η ΑΕΚ παίζει αυτήν την εβδομάδα πολλά, καθώς αφ΄ ενός πάει στη Λιβαδειά κόντρα στο αφιονισμένο συγκρότημα του Κομπότη για το κύπελλο και αφ’ ετέρου στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό. Και φαίνεται πως θα πρέπει να βρεθεί κάποιος απίθανος τρόπος για να είναι ο Μοράις στον πάγκο της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X