Νίκη ή... νίκη για την Βασίλισσα (17:00, LIVE WEB RADIO)

Στο «μικροσκόπιο» οι 10 κόντρα στον Κόροιβο
Photo Credits: INTIME

Το πρώτο παιχνίδι εντός συνόρων για το 2017 είναι μια μεγάλη… μάχη για την ΑΕΚ. Η Ένωση υποδέχεται τον Άρη, σε ένα παιχνίδι στο οποίο άπαντες έχουν ένα και μόνο αποτέλεσμα στο μυαλό τους. Τη νίκη, ώστε να παραμείνει η ομάδα στην τρίτη θέση και να δείξει αντίδραση, μετά τις «κακές» ήττες των προηγούμενων ημερών.

Τα ευχάριστα για την Βασίλισσα ήταν πως ο Γιούρι Ζντοβτς μπορεί να υπολογίζει σε όλα τα… όπλα του, συμπεριλαμβανομένου και του Μίλαν Μιλόσεβιτς, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του την Παρασκευή (06/01). Παράλληλα, ο Κώστας Βασιλειάδης μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του, έπειτα από διάστημα μεγαλύτερο του ένα μήνα. Μέσα σ’ όλα, ο Τσινεμέλου Ελονού θα κάνει το ντεμπούτο του με την Ένωση στο πρωτάθλημα.

Η θέληση για νίκη, μάλιστα, αποτυπώθηκε και στην κίνηση της ομάδας να μείνει σε ξενοδοχείο, μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής (06/01). Αυτό γιατί ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του θέλουν να… συσπειρωθεί η ομάδα, να είναι μια γροθιά και να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, τόσο με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων, όσο και με ζωντανή μετάδοση του αγώνα, από το web radio του site.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X