Κοντά στον ΜακΓκραθ η ΑΕΚ

Κοντά στον ΜακΓκραθ η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη είναι προ των πυλών για την ΑΕΚ (17:00), όμως ένα από τα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους της ομάδας είναι και η ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του συνόλου. Στην προσπάθεια αυτή έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις. Αυτές των Ουίλ Τσέρι και Ντόνι ΜακΓκραθ, οι οποίοι έχουν βρεθεί στο προσκήνιο και οι άνθρωποι της ομάδας «ζυγίζουν» τα υπέρ και τα κατά κάθε περίπτωσης.

Στην παρούσα φάση ο παίκτης που έχει προβάδισμα για την ενίσχυση του ρόστερ είναι ο 32χρονος άσος, που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί εκ νέου στην Βασίλισσα, ενώ μεταξύ άλλων έχει και εμπειρία από Ευρωλίγκα, έχοντας αγωνιστεί σε Ζαλγκίρις Κάουνας και Αναντολού Εφές. Τις επόμενες ώρες, μάλιστα μένει και τυπικά ελεύθερος από τους Long Island Nets του NBDL και στην ΑΕΚ αναμένεται να… τρέξουν τις διαδικασίες με την περίπτωσή του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ένωση συζητάει με τον παίκτη εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ ο έμπειρος γκαρντ, έχει εκφράσει τη διάθεση να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να φορέσει τα κιτρινόμαυρα για χάρη της Βασίλισσας. Οι συζητήσεις, μάλιστα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα προχωρήσουν ακόμα περισσότερο μετά το πέρας του αγώνα με τον Άρη, καθώς όλοι στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν θέσει σαν απόλυτη προτεραιότητα την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ δεν αφήνουν εκτός… κάδρου την περίπτωση του Ουίλ Τσέρι. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας εκ των στόχων της Ένωσης, κάτι που φάνηκε και στις πρώτες διερευνητικές επαφές που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές προ ημερών. Στην Ένωση έχουν σχηματίσει καλή γνώμη για τον παίκτη, ωστόσο το γεγονός πως δεν τον αφήνει ελεύθερο άμεσα η Γκαζιάντεπ του Στέφανου Δέδα παίζει τον ρόλο του στην έκβαση της υπόθεσης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X