Το κάλεσμα της Βασίλισσας στον κόσμο

Κερκίδα για πολλά... γούστα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη πλησιάζει και στο πλαίσιο αυτό η ΑΕΚ ποντάρει πολλά στον… έκτο παίκτη της (07/01, 17:00). Έτσι, η Ένωση απηύθυνε κάλεσμα, ώστε άπαντες να στηρίξουν με τη φωνή και τον παλμό τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει αύριο (Σάββατο, 07/01, 17:00) τον Άρη στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Η «Βασίλισσα» συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθειά της προς επίτευξη όλων των στόχων της και σ’ αυτή την προσπάθεια θέλει τον κόσμο στο πλευρό της.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

ο οργανισμός εξακολουθεί να βλέπει μπροστά και να επιδιώκει το καλύτερο, προκειμένου για την αγωνιστική και εξωαγωνιστική εικόνα της ομάδας. Η ΑΕΚ δικαίως χαρακτηρίζεται ως κοινωνική δύναμη, η οποία όμως στηρίζεται διαχρονικά από τους πολυάριθμους οπαδούς της και τις αδιαπραγμάτευτες αξίες της Ιστορίας της.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Ελάτε στο ΟΑΚΑ για να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα, προκειμένου να φτάσει στη νίκη και να συνεορτάσουμε τον ερχομό του νέου έτους. Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε και τα «αποκαλυπτήρια» της Μασκότ (στις 16:30), που αναμένεται να ενθουσιάσει τους τυχερούς, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τη δουν από κοντά. Η ΑΕΚ Β.C. βεβαίως «ετοιμάζει» στο εξωαγωνιστικό «μενού» της αναμέτρησης διάφορες εκπλήξεις, διαγωνισμούς και δώρα, καθώς και την εκδήλωση «3…Ποντα Κάλαντα» για το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ».

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Ενημερώνουμε, ότι εισιτήρια μπορείτε ακόμη να παραλάβατε από τα Γραφεία μας στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, σήμερα, μέχρι και τις 18:00, και βεβαίως ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ με τους γνωστούς τρόπους.

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/

 

TΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ: Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται και με τους παρακάτω τρόπους:

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-18:00).

– Online από αυτή τη σελίδα.

– VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

– Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).

– Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

– Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται την μέρα του αγώνα μόνο , από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη”, Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ , 3 ώρες πριν από την έναρξη.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

– Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

– Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.

– Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

– Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σ’ αυτά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X