Η… ακτινογραφία του Παναιτωλικού

Με φόντο την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομάδα που έχει ως στόχο να τερματίσει πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα είναι ο απογευματινός αντίπαλος της Ένωσης. Οι Αγρινιώτες μετά από 12 αγώνες πρωταθλήματος έχουν συγκεντρώσει 15 βαθμούς με απολογισμό 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ τα τέρματα είναι 17-14.

Κινητήριος μοχλός για το σύνολο του Γιάννη Ματζουράκη είναι ο Ουάρντα που έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα, ωστόσο σήμερα –όπως και σχεδόν για το υπόλοιπο του Ιανουαρίου- θα απουσιάσει εξαιτίας του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Πλην του Αιγύπτιου, σημαντική είναι και η απουσία του αριστερού μπακ Τσοκάνη, με τους δύο παίκτες να απουσιάζουν για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Το απόλυτο των συμμετοχών στο πρωτάθλημα έχουν και οι Κούσας, Μάκος, Μάρκος Πάουλο και Κυριακίδης.

Όσον αφορά στο σκοράρισμα, μετά τον Ουάρντα τα περισσότερα τέρματα έχει σημειώσει ο Μαρκόβσκι με τρία και δύο έχει ο Μάρκος Πάουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X