Όταν ο Ντίας σήκωνε το Σουνταμερικάνα μαζί με τους Μπλάνκο και Αραούχο (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Όταν ο Ντίας σήκωνε το Σουνταμερικάνα μαζί με τους Μπλάνκο και Αραούχο (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Χόρχε Περέιρα Ντίας στην ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία με τον Αργεντινό να αναμένεται εντός της εβδομάδας στην Αθήνα για να ανακοινωθεί.

O 26χρονος επιθετικός θα αγωνιστεί για πρώτη σε ευρωπαϊκό έδαφος  και φυσικά στην Ελλάδα, ωστόσο έμμεσα έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ.

Ο Περέιρα Ντίας έχει συνυπάρξει συμπαίκτης με δύο πρώην «κιτρινόμαυρους», τον Ίσμαελ Μπλάνκο και τον Κάρλος Αραούχο με την φανέλα της Λανούς, τη σεζόν 2013 -14. Μάλιστα, οι τρεις τους κατέκτησαν το δεύτερο τη τάξει τρόπαιο στην Νότια Αμερική το Κύπελλο Σουνταμερικάνα, όπου είχαν μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία. Στον διπλό τελικό απέναντι στην Πόντε Πρέτα, (1-1, 2-0) το πρώην δεξί μπακ της Ένωσης αγωνίστηκε και στους δύο αγώνες, ο Ντίαζ αγωνίστηκε βασικός στον πρώτο αγώνα και ο Μπλάνκο έπαιξε βασικός στο δεύτερο παιχνίδι, με τον «ζορό» να πετυχαίνει ένα γκολ και μία ασίστ.

Δείτε τα στιγμιότυπα των δύο αγώνων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X