Χάγκα: «Ευλογία να είσαι μασκότ της ΑΕΚ»

Χάγκα: «Ευλογία να είσαι μασκότ της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν ξεκίνησε με πολλά νέα πρόσωπα. Η ΑΕΚ εκτός από προπονητές, τεχνικό τιμ και παίκτες απέκτησε και δική της μασκότ. Ο κόσμος της «έδωσε» το όνομα «Χάγκα» και το ντεμπούτο του το έκανε στο πρώτο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι της ομάδας με την Σεντ Ετιέν στις 04/08/16. Το enwsi.gr πήρε αποκλειστική και ξεχωριστή συνέντευξη από το νέο μέλος του συλλόγου και μας μιλάει για τα συναισθήματα του κατά την διάρκεια των αγώνων, την υποδοχή του κόσμου και τα σχέδια του για το μέλλον.

Πώς νιώθεις που είσαι η επίσημη μασκότ της ΑΕΚ;

«Είναι ευτυχία αυτό που συνέβη να επιλεγώ εγώ ως μασκότ της ΑΕΚ και μάλιστα μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων της ομάδας που επέλεξαν τον Χάγκα, τον τιμωρό της αδικίας, για αυτή τη σημαντική αποστολή. Η ΑΕΚ είναι ομάδα των ιστορικών συμβολισμών και δεν θα μπορούσε παρά η επίσημη μασκότ της να έχει ιστορικές ρίζες. Είναι ευλογία να υπηρετείς αυτή την ομάδα και μάλιστα αυτή την περίοδο κατά την οποία βρίσκεται στη μετάβαση στη νέα μεγάλη της εποχή».

Πώς σε υποδέχεται ο κόσμος της ΑΕΚ;

«Είναι χαρά μου που από την πρώτη στιγμή υποδέχθηκαν τον Χάγκα ως μέλος αυτής της πολύ μεγάλης αθλητικής οικογένειας. Δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνεις δεκτός αφού πολλές φορές τέτοιες καινοτομίες μπορεί και να ξενίζουν, η ΑΕΚ είναι παραδοσιακά ιστορική ομάδα, αλλά το ευχάριστο είναι όλα μπορούν να γίνουν αποδεκτά όταν γίνονται σωστά χωρίς να προσβάλλουν την ιστορία της ομάδας».

Η πιο ιδιαίτερη στιγμή;

«Δεν θα ξεχάσω την πρώτη στιγμή που βγήκα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ πριν από το ματς με τη Σεντ Ετιέν και το τρακ που είχα στην πρώτη επαφή με τον κόσμο. Μετά τα πρώτα μου βήματα στο στίβο και πριν περάσω μπροστά από τις κερκίδες το τρακ μου είχε φύγει από τη ζεστή υποδοχή της οποίας έτυχα από τον κόσμο. Δεν θα ξεχάσω τον ενθουσιασμό τους, όταν πέρασα μπροστά από τις κερκίδες. Το πρώτο στοίχημα είχε κερδηθεί! Kαι φυσικά μου έκανε εντύπωση η υπόκλιση του Ζοζέ Μοράις στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και η δυνατότητα που μου δόθηκε να χαιρετίσω και να ευχηθώ σε έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές μας».

Πώς σε υποδέχονται οι μικροί φίλοι της ΑΕΚ;

«Οι μικροί φίλοι της ΑΕΚ έρχονται κοντά μου και όταν τους επισκέπτομαι στη μαθητική κερκίδα, μία μεγάλη πρωτοπορία της ομάδα μας, αλλά και στα VIP του ΟΑΚΑ και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να τους αρνηθώ τη φωτογραφία μαζί τους. Το σημαντικό είναι πλέον ότι ο Χάγκα αποτελεί το σήμα κατατεθέν και στο νεοσύστατο AEK KIDS Club που αποτελεί μία μεγάλη πρωτοπορία της ομάδας και είμαι πραγματικά χαρούμενος που μετέχω στο απόλυτα επιτυχημένο μέχρι σήμερα πλασάρισμά του με τις πολλές εγγραφές που έχουν γίνει. Και βεβαίως το πρώτο μου ραντεβού με τα μέλη του AEK KIDS Club είναι το μεσημέρι της Τετάρτης (04/01) στα VIP του ΟΑΚΑ (12.30 – 2.30 μ.μ.) στη γιορτή μας για τον νέο χρόνο που θα γίνει πριν από το ματς με τον Παναιτωλικό. Τους περιμένω όλους εκεί στο πρώτο πάρτι του Χάγκα και του AEK KIDS Club. Να μην λείψει κανείς!»

Πώς αντιδράς στα γκολ της ΑΕΚ στις νίκες και στις ήττες;

«Το σημαντικό είναι να μπορέσουμε να περάσουμε στα νέα παιδιά το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα έχει και χαρές και πίκρες, έχει και νίκες και ήττες. Το σημαντικό είναι να μπορέσουμε να τους διδάξουμε τη σωστή συμπεριφορά στις κερκίδες είτε όταν η ομάδα τους σκοράρει, είτε όταν δέχεται γκολ. Το σημαντικό είναι και μέσα από το AEK KIDS Club να δημιουργηθεί μία νέα γενιά φιλάθλων που πρώτα θα σέβεται τον αντίπαλο, κάτι που λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο και μετά βεβαίως θα στηρίζει την ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Ετσι είμαι υποχρεωμένος να συμπεριφέρομαι και εγώ. Το ποδόσφαιρο, πέραν από τη λατρεία στην ομάδα μας και το πάθος στην υποστήριξή της, είναι διασκέδαση και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται».

Τι να περιμένουμε από σένα στον επόμενο τίτλο της ΑΕΚ;

«Να με δείτε να πανηγυρίζω στη Νέα Φιλαδέλφεια! Έχασα το πάρτι της κατάκτησης του κυπέλλου και την απίστευτη έκρηξη χαράς στα ιερά μας χώματα και δεν σκοπεύω να το ξαναχάσω. Σύντομα θα με δείτε εκεί, όπως βεβαίως θα βρίσκομαι στη Νέα Φιλαδέλφεια όταν θα ξεκινούν και τα έργα για το νέο μας γήπεδο. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους φίλους της ομάδας μας, μικρούς και μεγάλους, όπως βεβαίως και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους. Το ποδόσφαιρό μας θα φτιάξει και τους περιμένουμε όλους πίσω!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X