«Ο νέος χρόνος να φέρει περισσότερες χαρές»

Μάνταλος: «Κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς» (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φίλες και φίλοι Ενωσίτες καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους

 

Το 2016 κλείνει και μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Είναι η χρονιά της επιστροφής, η χρονιά που καταφέραμε να επιστρέψουμε με την ΑΕΚ στους τίτλους και να ζήσουμε τη χαρά της κατάκτησης του κυπέλλου, αλλά και είναι μια χρονιά με πολλές στιγμές που δεν έγιναν τα πράγματα όπως περιμέναμε και θέλαμε. Εγώ από την πλευρά μου, μπορώ να περιμένω για όλους μας στην ΑΕΚ, το 2017 να φέρει περισσότερες χαρές και λιγότερες λύπες απ’ όσες επεφύλασσε η προηγούμενη χρονιά.

Σε προσωπικό επίπεδο, κάνοντας ανασκόπηση για όσα συνέβησαν, είμαι χαρούμενος που έμεινα μακριά από κάποιον μεγάλο τραυματισμό. Προφανώς η καλύτερη στιγμή μου, ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου με την ΑΕΚ στον τελικό επί του Ολυμπιακού. Πραγματικά, ακόμα δεν έχω λόγια να περιγράψω την υπερηφάνεια και τη χαρά όταν σήκωσα το κύπελλο ως αρχηγός της ΑΕΚ. Τεράστια στιγμή, που ονειρευόμουν από τη στιγμή που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας.

Ως χειρότερη στιγμή, θα κρίνω συνολικά την απώλεια του κάστρου μας. Εκεί που στο πρώτο μισό του 2016 υποτάχθηκαν σχεδόν όλοι, γνωρίσαμε απρόσμενες απώλειες και συνεχόμενες γκέλες που μας έφεραν πίσω. Χάσαμε τη δύναμη της έδρας μας, απογοητεύσαμε και εσάς που ήσασταν συνέχεια δίπλα μας.

Για εμένα, υπάρχει και το κεφάλαιο της Εθνικής ομάδας που αποτελεί τεράστια τιμή, που αντανακλά στο πρόσωπο μου, αλλά και την ΑΕΚ. Είναι σημαντικό, πως η Εθνική αρχίζει να βρίσκει ξανά το καλό της πρόσωπο και να διεκδικεί την παρουσία της στις μεγάλες διοργανώσεις, όπως είχαμε μάθει τα τελευταία χρόνια.

Εύχομαι η νέα χρονιά, να είναι για όλους καλύτερη και να φέρει στον κάθε ένα όσα επιθυμεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X