Τουρκική «σφήνα» για Μπαχούι!

Τουρκική «σφήνα» για Μπαχούι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν… παίζει μόνη της στην υπόθεση απόκτησης του Ναμπίλ Μπαχούι. Ο Σουηδός μαροκινής καταγωγής που ανήκει στο Αμβούργο, αλλά είναι… φευγάτος, έχει στα χέρια του το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Εκτός της ΑΕΚ ελέω Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, τον παίκτη θέλουν η Σάντερλαντ, η Λας Πάλμας, η Μπέρνλι, η Μάλμε με τον ίδιο τον Μπαχούι να αποκλείει προς στιγμήν την επιστροφή στην Σουηδία.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες έχει μπει σφήνα για την απόκτηση του Μπαχούι τουρκικός σύλλογος. Ομάδα με οικονομική ευχέρεια να προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο στον Σουηδό εξτρέμ.

Και από εκεί θα κριθούν πολλά, αν τελικά η τουρκική ομάδα κάνει το… δυνατό μπάσιμο. Από την πλευρά του, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει το «όπλο» της προσωπικής επαφής με τον Μπαχούι, τον οποίο πιστεύει ότι μπορεί να πείσει για να έρθει στην Ελλάδα.

Την υπόθεση τη χειρίζεται αποκλειστικά ο Σουηδός τεχνικός διευθυντής και όπως έχετε ενημερωθεί, εδώ και μέρες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους εκπροσώπους του Μπαχούι, ώστε να διερευνηθεί πως μπορεί να αποδεσμευθεί από το Αμβούργο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X