Ντίας εναντίον Μπαχούι και βλέπουμε...

Ντίας εναντίον Μπαχούι και βλέπουμε...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χριστουγεννιάτικη παύση αμέσως μετά το κλείσιμο των μεταγραφών του Βράνιες και του Γιακουμάκη. Αν συνυπολογιστεί πως ο Μαϊστόροβιτς κανονικά είναι να έρθει ανήμερα Πρωτοχρονιά στην Αθήνα, μπορεί να πιθανολογήσει κανείς πως για να έχει τέτοιο πρόγραμμα δεν προβλέπεται να έρθει κάποιος παίκτης εδώ για να υπογράψει μέχρι τότε.

Το τελευταίο μην το δέσουμε κιόλας βέβαια, αφού δεν είναι υποχρεωτικό να βρίσκεται στην Αθήνα ο τεχνικός διευθυντής για να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή αν έχει δρομολογηθεί. Για παράδειγμα ο Γιακουμάκης βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και ο Μαϊστόροβιτς είχε φύγει νωρίτερα από την Αθήνα.

Τα δεδομένα πάντως δείχνουν πως μέσα στο επόμενο 48ωρο τουλάχιστον, για να μην πάμε πιο μακριά, δύσκολα θα κλείσει κάποια από τις μεταγραφές που κυνηγάει η ΑΕΚ και βασικά αυτή του επιθετικού, βασικά ακραίου, που αποτελεί την προτεραιότητα τώρα.

Όσον αφορά τον Ντίας, οι δικές μου πληροφορίες λένε πως υπήρξε μια επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη την Δευτέρα, αλλά δεν οδήγησε πουθενά και οι δύο πλευρές απλά συμφώνησαν να τα πουν ξανά.

Οι επαφές της ΑΕΚ, του Μαϊστόροβιτς δηλαδή για την ακρίβεια, για την υπόθεση του Περέιρα Ντίας, έχουν δύο όψεις. Η μία είναι με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, που είναι ατζέντης και του Πατίτο Ροντρίγκες και η άλλη είναι μέσω ενός άλλου δικτύου του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, με την ομάδα στην Μαλαισία που τα δικαιώματα του.

Κάτι τέτοιο μάλλον είναι απαραίτητο για να βγάλει άκρη ο Μαϊστόροβιτς για το τι παίζεται ακριβώς, επειδή φαίνεται πως ο ατζέντης του Ντίας εμφανίζεται σίγουρος πως μπορεί να φέρει τον παίκτη ελεύθερο στην Αθήνα από τώρα, ενώ το συμβόλαιο του, πάντα σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη, λήγει τον Απρίλιο και του χρωστάνε και χρήματα.

Ο Μαϊστόροβιτς δεν θέλει απ’ ότι φαίνεται να διαχειριστεί αυτή την υπόθεση μόνο βασισμένος στην επαφή με τον ατζέντη και καλά κάνει.

Tο «στον φέρνω ελεύθερο» ποτέ δεν είναι τόσο…. αθώο όσο ακούγεται. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι ατζέντηδες θέτουν προσωπικούς όρους για να πέσουν οι υπογραφές και διεκδικούν από υψηλότερες από το προβλεπόμενο αμοιβές ως και διατήρηση ποσοστού από τα δικαιώματα του παίκτη. Και στην περίπτωση της ΑΕΚ με τον Ντίας, φαίνεται πως συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν πως αυτή η υπόθεση δεν έχει τις προϋποθέσεις κανονικά για να τελειώνει σήμερα η αύριο.

Σε αντίθεση με του Ναμπίλ Μπαχούι, που εφόσον στην ΑΕΚ πάρουν τελικά απόφαση να προχωρήσουν μαζί του, το θέμα μπορεί να ξεκαθαρίσει γρήγορα είτε προς το θετικό, είτε προς το αρνητικό, αφού η επαφή είναι πιο εύκολη και ο Μαϊστόροβιτς γνωρίζεται καλά με τον μάνατζερ του Σουηδού με καταγωγή από το Μαρόκο.

Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα τουλάχιστον, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εμφανιζόταν βέβαιος πως αν είναι να προχωρήσει με τον Μπαχούι, ακόμη και σε μια μέρα μέσα μπορεί να τελειώσει το θέμα. Είδωμεν.

Δεν είναι βέβαια μονο το θέμα της πορείας των επαφών, που κρίνει ποιος από τους δύο θα έρθει στην ΑΕΚ. Ή ποιός γενικά θα έρθει γι’ αυτή την θέση, αφού αυτοί οι δύο είναι μπροστά, αλλά δεν είναι οι μόνοι.

Παίζουν ρόλο και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Για τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο πως ο Μπαχούι είναι πιο «καθαρό» εξτρέμ, ενώ ο Ντίας έχει πιο σύνθετη αγωνιστική ταυτότητα και μάλλον μπορεί κάποιος να τον χαρακτηρίσει βασικά περιφερειακό επιθετικό με δυνατότητα να παίζει και στα άκρα.

Στην ΑΕΚ έχει κερδίσει έδαφος τα τελευταία 24ωρα η σκέψη για παίκτη που θα είναι περισσότερο εξτρέμ και στην συνέχεια να ανοίξει ξανά το κεφάλαιο της επίθεσης, ανάλογα με το ποιοι θα είναι στην ομάδα από τους νυν και μετά τον Γενάρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X