Μόνο ο Αγγελόπουλος δικαιούται να δηλώνει απογοητευμένος, κύριε Ζντοβτς. Γκέγκε;

Μόνο ο Αγγελόπουλος δικαιούται να δηλώνει απογοητευμένος, κύριε Ζντοβτς. Γκέγκε;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πας για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, σκασμένος από τη στεναχώρια για τον τρόπο με τον οποίο προήλθε το τελευταίο «ατσάλωμα» της χρονιάς στο ποδόσφαιρο, στο ματς με τον ΠΑΣ. Κάνεις προσπάθεια να το ξεπεράσεις, αφού να το ξεχάσεις δεν γίνεται, επιστρέφεις δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και λες να αράξεις στο χαλαρό, να δεις την μπασκετική ΑΕΚ…

Και στο χαλαρό κιόλας, την βλέπεις τελικά να χάνει από τον Κολοσσό Ρόδου. Και βαδίζεις προς την Πρωτοχρονιά πλέον, με την ικανοποίηση και συνάμα την ανακούφιση ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε Boxing Day, να ‘χαμε κι άλλα στο ποδόσφαιρο.

Κι εδώ που τα λέμε, πώς να μην είσαι χαλαρός, βλέποντας την ΑΕΚ να γίνεται έρμαιο του Κολοσσού, όταν είναι χαλαρός εδώ και δύο μήνες, ο Ζντοβτς, που μας έχει ζαλίσει τον έρωτα, με το ότι δεν έχει ανάγκη για ψηλό η ομάδα, αφού έχει την επιλογή του, τον Φάλκερ.

Όχι ρε Γιούρι, προς Θεού! Γιατί να θέλει ψηλό η ΑΕΚ; Και οι αντίπαλοι ψηλοί, «τεσσάρια» και «πεντάρια», τι θα κάνουν; Πώς θα ζήσουν; Κλέφτες να γίνουνε; Η χαρά τους είναι η ΑΕΚ. Πώς θα έκαναν, για παράδειγμα, καλή Πρωτοχρονιά, ο Ρέντικ και ο Βασιλόπουλος, χωρίς ένα «double double» ρε αδερφέ; Όχι βέβαια ότι και από την περιφέρεια… σκίζουμε. 5 στα 28 τρίποντα σήμερα. Καλά… πάμε!

Λοιπόν, επί της ουσίας. Το ότι έχασε η ομάδα σήμερα από τον Κολοσσό και μας… μαύρισε την καρδιά, ξεπερνιέται (συνηθισμένοι είμαστε άλλωστε) και κυρίως δεν είναι το χειρότερο που μπορούμε να πάθουμε. Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα δεν είναι στα καλά της.

Για να ακριβολογώ, είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση απ’ ότι στην αρχή της σεζόν, που έπαιζε σκυλίσια άμυνα, αλλά είχε κι ένα επιθετικό πλάνο (όχι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά τουλάχιστον γύρναγε σωστά και σχετικά γρήγορα η μπάλα). Το τελευταίο διάστημα, δεν κάνει τίποτα από τα δύο. Η καλή άμυνα εγκαταλείφτηκε και επιθετικά, επιστρέψαμε πάλι στο «κάτι σαν μπάσκετ».

Μέσα στην ομάδα δεν βρίσκομαι και το τι γίνεται, το ξέρουν καλύτερα οι μπασκετικοί ρεπόρτερ. Αυτό όμως που με λίγη εμπειρία, μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας, είναι ότι ενώ στην αρχή της σεζόν, η ΑΕΚ ήταν ΟΜΑΔΑ, εδώ κι ένα μήνα (και λίγο παραπάνω ίσως) δεν είναι. Το… βγάζει αυτό προς τα έξω, με όλους τους τρόπους, ότι το κλίμα δεν είναι καλό, ότι δεν υπάρχει ομοιογένεια. Κι αυτό είναι 100% ευθύνη του Ζντοβτς, των εμμονών του και των εμπαθειών του.

Κι αν είναι απογοητευμένος, όπως μόλις διαβάζω ότι δήλωσε με το που τελείωσε το παιχνίδι, είναι πάρα πολύ απλό. Να παραιτηθεί για να μην νιώθει απογοήτευση ο άνθρωπος. Όχι τίποτε άλλο, αλλά έρχονται δύο υπερκρίσιμα παιχνίδια με τον Άρη και δεν θέλουμε να φτάσουμε από την απογοήτευση στην κατάθλιψη.

Επίσης, ο Λαρεντζάκης που πάλι μόλις διαβάζω ότι αισθάνθηκε αμήχανα κόντρα στην πρώην ομάδα του, αλλά είναι χαρούμενος (ουφ) που είδε παλιούς φίλους, μπορεί αν θέλει να καθίσει στη Ρόδο να μην κάνει κιόλας καιρό να τους ξαναδεί και του λείψουν. Όπως και να ‘χει, «δυάρι» για να βάζει έναν πόντο σε 18 λεπτά με «0 στις 1» βολές, «0 στα 6» σουτ, air ball στα κρίσιμα σουτ και μηδέν ασίστ, βρίσκεται εύκολα.

Δεν θέλω να συνεχίσω γιατί μπορεί να γίνω άδικος και δεν το θέλω. Ένα μόνο θα πω. Είναι κρίμα. Και είναι κρίμα, κυρίως για τον Μάκη Αγγελόπουλο. Περισσότερο από όλους, γι’ αυτόν. Και για όσο κόσμο στηρίζει πραγματικά και πάει στο γήπεδο. Αυτούς τους λίγους.

Αλλά, για τον Αγγελόπουλο, που προσπαθεί πάντα να δίνει λύσεις στα προβλήματα και που στηρίζει τους πάντες στο τμήμα μπάσκετ, είναι πάρα πολύ άδικη αυτή η εικόνα που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα και είναι πάρα πολύ άδικο να ακούει τον Ζντοβτς να δηλώνει απογοητευμένος. Μόνο ο Αγγελόπουλος δικαιούται να δηλώνει απογοητευμένος, από τη μη βελτίωση της ομάδας, κύριε Ζντοβτς… Γκέγκε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X