O Bάργκας κρίνει την... έξτρα κίνηση

O Bάργκας κρίνει την... έξτρα κίνηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόναλντ Βάργκας δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν. Πολλοί τραυματισμοί που τον άφησαν πίσω με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται στους παίκτες που πιθανόν να αποχωρήσουν από το ρόστερ της ΑΕΚ. Καθαρό εξτρέμ δεν είναι, καθαρό δεκάρι δεν μπορεί να παίξει και οι αρκετές λύσεις δίνουν την ευχέρεια στην Ενωση να κοιτάξει την περίπτωση του με περισσότερο ενδιαφέρον τον Γενάρη.

Η ΑΕΚ δεν θα έλεγε «όχι» σε μια ικανοποιητική πρόταση παραχώρησης του Βενεζουελάνου, αφού δεν είναι στους βασικούς του Ζοσέ Μοράις για να χαλάσουν οι ισορροπίες.

Παράλληλα, από την πιθανή αποχώρηση του κρίνεται και το μεταγραφικό πλάνο διότι η ΑΕΚ σε μια τέτοια περίπτωση θα επιχειρήσει να αποκτήσει άμεσα έναν καθαρό εξτρέμ για τα άκρα της.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον Βάργκας, παρά μόνο ενδιαφέρον. Για έναν παίκτη που… «καθάρισε» πέρυσι τα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και ήταν καθοριστικός και στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά φέτος δεν έχει… εμφανιστεί ακόμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X