Σε ανοιχτή γραμμή με Μπαχούι ο Ντάνιελ

Σε ανοιχτή γραμμή με Μπαχούι ο Ντάνιελ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περίπτωση του Ναμπίλ Μπαχούι που σας αποκάλυψε το enwsi.gr, βρίσκεται πολύ ψηλά στην «κιτρινόμαυρη» λίστα για την επίθεση. Αν και το όνομα του Σουηδού επιθετικού βγήκε πρόσφατα στη δημοσιότητα, στην πραγματικότητα πρόκειται για υπόθεση που δουλεύει με μεθοδικότητα επί μέρες ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Εχοντας άριστη γνώση της κατάστασης, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει επαφές και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Μπαχούι, ώστε να τον πείσει να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Ο Μαϊστόροβιτς ξέρει καλά τον Μπαχούι και κυρίως εκείνους που χειρίζονται τις αποφάσεις της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Ντάνιελ έχει άριστη επικοινωνία με τους ανθρώπους που καθορίζουν εν πολλοίς το μέλλον του Σουηδού επιθετικού και εκεί ποντάρει για να τον κλείσει, τώρα που φαίνεται πως θα μείνει ελεύθερος από το Αμβούργο.

Ο Μπαχούι βρισκόταν εξ αρχής ψηλά στις «κιτρινόμαυρες» επιλογές. Παίκτης με τέτοια στοιχεία στην ταχύτητα, την εκρηκτικότητα και το σκοράρισμα δεν περνά απαρατήρητος. Η συγκυρία μοιάζει ιδανική, καθώς η πορεία του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν είναι καλή, οι ομάδες που επέλεξε δεν ήταν ικανές να αναδείξουν το ταλέντο του και ο Μπαχούι θέλει ένα νέο ξεκίνημα, που μπορεί να του προσφέρει η ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X