Στο φουλ οι επαφές από τον Ντάνιελ

Στο φουλ οι επαφές από τον Ντάνιελ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πρώτα «χτυπήματα», κρίνονται θετικά. Η ΑΕΚ πριν καν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, έκλεισε για τη νέα σεζόν δύο παίκτες στα πρόσωπα των Αϊντάρεβιτς και Βράνιες. Δύο θέσεις που ζητούσαν άμεσης ενίσχυσης, του χαφ και του στόπερ, έκλεισαν με παίκτες που φέρουν φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Και είναι μόνο η αρχή, καθώς οι διορθωτικές κινήσεις της ΑΕΚ για τον χειμώνα συνεχίζονται δίχως χρονοτριβή.

Ο Μαϊστόροβιτς βρίσκεται από χθες το βράδυ στην πατρίδα του για ολιγοήμερες διακοπές και έχει προγραμματίσει την επιστροφή του, ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει επ’ ουδενί πως τα μεταγραφικά κάνουν…διακοπές. Αντίθετα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρίσκεται με το τηλέφωνο στο χέρι, προκειμένου να βρει λύσεις στο θέμα του φορ.

Για την τελική επιλογή, στην ΑΕΚ θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα. Και βέβαια, θα κριθούν τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και από τις αποχωρήσεις. Εάν τεθεί θέμα με Βάργκας και Αραβίδη, τότε είναι πιο πιθανό να πάνε σε μια λύση τύπου Μπαχούι. Αν ζητηθεί φορ περιοχής, τότε έχει προβάδισμα ο Ντίαζ. Και βέβαια, υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως είναι ο Ταρέμι που στέλνουν στην ΑΕΚ οι Ιρανοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X