Ψάχνει το κόλπο για τον Μπαχούι

Ψάχνει το κόλπο για τον Μπαχούι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφασισμένη να ενισχυθεί στην επίθεση με έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά είναι η ΑΕΚ. Υπό αυτό το πρίσμα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, στην Ενωση ψάχνουν το κόλπο για την απόκτηση του Ναμπίλ Μπαχούι, του 25χρονου διεθνή Σουηδού ακραίου του Αμβούργου. Πρόκειται για παίκτη τοπ επιπέδου, που απασχόλησε την ΑΕΚ και τον περασμένο χειμώνα, αλλά τότε τα οικονομικά δεδομένα κρίθηκαν απλησίαστα και η εμπλοκή μιας ομάδας από την Μπουντεσλίγκα δεν άφησε και πολλά περιθώρια.

Την υπόθεση του Μπαχούι δουλεύει ο Μαϊστόροβιτς, που ξέρει άριστα τις ικανότητες τους συμπατριώτη του. Ο Μπαχούι θεωρούνταν στο ξεκίνημα της καριέρας του ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα, έκανε πράγματα και θαύματα με την Μπρομαποϊκάρνα και την ΑΙΚ Στοκχόλμης και έκανε τους Αραβες να πληρώσουν 1,3 εκατ. ευρώ για να τον πάρουν στα Εμιράτα και την Αλ Αχλί. Εκεί άντεξε μόνο έξι μήνες, τον περασμένο Γενάρη πήγε στο Αμβούργο, αλλά φέτος έχει παίξει μόνο ένα ματς με την ομάδα του να παραπαίει.

Ο Μπαχούι είναι παίκτης που μπορεί να παίξει στα άκρα, πίσω από τον φορ ή ακόμα και ως δεύτερος επιθετικός. Ωστόσο, η καλή του θέση είναι αριστερό φτερό και εκεί έκανε εντυπωσιακά πράγματα, φτάνοντας στις οκτώ συμμετοχές στην Εθνική Σουηδίας. Είναι σε καλή ηλικία, έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την ταχύτητα και στην ΑΕΚ θέλουν να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X