Στην ΑΕΚ ο Γιακουμάκης

Στην ΑΕΚ ο Γιακουμάκης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτελούσε κοινό μυστικό, αλλά πλέον είναι δεδομένο. Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι παίκτης της ΑΕΚ, καθώς κατά τη διάρκεια της ημέρας υπήρξε πλήρης συμφωνία με τον Πλατανιά για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού. Ο Γιακουμάκης θα παραμείνει στην ομάδα των Χανίων ως το καλοκαίρι, ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής και να μην κόψει την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί φέτος, έχοντας σκοράρει ήδη τέσσερις φορές σε 11 συμμετοχές.

Ο Γιακουμάκης είναι παίκτης που είχε δει η ΑΕΚ με ενδιαφέρον από το καλοκαίρι. Τότε είχαν υπάρξει οι πρώτες επαφές, που έδειχναν πως η Ενωση θα είχε τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του. Κάτι που θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα, αν και είναι αλήθεια πως το μπάσιμο που επιχείρησε ο Παναθηναϊκός έκανε την ΑΕΚ να κινήσει ακόμα πιο γρήγορα τις διαδικασίες και να κάνει δικό της έναν από τους ελπιδοφόρους Ελληνες επιθετικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X