Ντέμης: «Μυρίζει... ποδόσφαιρο το νέο τιμ του Παναθηναϊκού-Ανθρωποι που ξέρουν»

«Μπηχτή» Ντέμη για Γκαγκάτση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό σχολίασε μέσα από την εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Αφού τόνισε πως «με τις προσλήψεις Ουζουνίδη-Λυμπερόπουλου-Φύσσα επιστρέφει η κανονικότητα στο τριφύλλι», έκανε λόγο για μία… χρυσή ευκαιρία των πρασίνων να χτίσουν κάτι πολύ καλό από τη νέα σεζόν με «ανθρώπους που… μυρίζουν ποδόσφαιρο»!

Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 για τον… νέο Παναθηναϊκό ο Ντέμης

«Οι κινήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα μου… βγάζουν ποδόσφαιρο! Ουζουνίδης, Λυμπερόπουλος, Φύσσας, Καρβουνίδης, Κωτσής, άνθρωποι που ξέρουν τα πράγματα. Όλο αυτό που κάνει τώρα ο Παναθηναϊκός έχει λογική.

Ο Νίκος (σ.σ Λυμπερόπουλος), που τον εκτιμώ, δεν έχει μεγάλη εμπειρία από πίσω του στα νέα του καθήκοντά. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Βλέποντας τέτοιες κινήσεις, καταλαβαίνεις πως γίνεται κάτι σωστά. Πως γίνονται κινήσεις για… κανονικό ποδόσφαιρο. Είτε πετύχουν, είτε όχι, αυτό είναι κάτι άλλο. Οι κινήσεις που έγιναν, έπρεπε να γίνουν στον Παναθηναϊκό, με ανθρώπους που μυρίζουν ποδόσφαιρο.

Για μένα θα έπρεπε να βγαίνει προς τα έξω πως αυτοί οι άνθρωποι που ήρθαν τώρα στον Παναθηναϊκό πάνε να κάνουν δουλειά για τη νέα σεζόν, διότι τώρα είναι Γενάρης. Αυτό δεν σημαίνει πως θα παρατήσουν την τρέχουσα σεζόν στον Παναθηναϊκό, αλλά θα πρέπει από τώρα στο εξάμηνο που έχουν μπροστά τους να σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά.

Αν ήμουν Παναθηναϊκός, θα μου άρεσε αυτό που βλέπω να γίνεται τώρα στον Παναθηναϊκό. Θα το παρατηρούσα και από το καλοκαίρι κι έπειτα θα το κοιτούσα πιο καλά! Είναι μία πολύ καλή αρχή για τον Παναθηναϊκό να χτίσει ομάδα από τώρα για του χρόνου, χωρίς να λέω πως έχει τελειώσει ήδη η φετινή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X