Στην πόρτα της εξόδου ο Ντίας

Στα υπόψιν ο Χόρχε Περέιρα Ντίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Τζοχόρ που βρίσκεται στα υπόψιν της ΑΕΚ και τα επόμενα 24ώρα αναμένεται να υπάρξουν ουσιαστικές και καθοριστικές εξελίξεις στην υπόθεσή του. Εξελίξεις που θα καθορίσουν αν θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» και θα ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε το προηγούμενο καλοκαίρι ο Πάτο Ροντρίγκες.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από την Αργεντινή, αλλά και ρεπορτάζ από τον Τύπο της Μαλαισίας, ο Ντίας βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Τζοχόρ, η οποία θέλει να κάνει καλύτερη οικονομική διαχείριση ενόψει της νέας σεζόν και επιθυμεί να απαλλαγεί από το «βαρύ» συμβόλαιό του! Συμβόλαιο που σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες κυμαίνεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Αυτό που δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο είναι το πότε ακριβώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο Ντίας αποκτήθηκε τον Μάιο του 2014 και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτό σημαίνει ότι ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017. Οπότε η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα να αποσπάσει την υπογραφή του από την 1η Γενάρη. Εκεί όμως που περιπλέκονται τα πράγματα, είναι στον 4μηνο δανεισμό του στην Ιντεπεντιέντε. Αν ακολουθήθηκε η προσφιλής τακτική της επέκτασης του συμβολαίου για ανάλογο διάστημα, τότε ο παίκτης έχει επί της ουσίας ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιό, οπότε η κατάσταση περιπλέκεται.

Σε ρίξη με τη διοίκηση!

Αυτό που δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης, είναι ότι ο παίκτης είναι φευγάτος από τη Μαλαισία και δε θέλει σε καμία περίπτωση να παραμείνει εκεί! Ο πρώτος σκόρερ της Super Liga της Μαλαισίας με 18 γκολ, στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στις 22 Οκτωβρίου, έχει έρθει σε ρίξη με τη διοίκηση της Τζοχόρ! Έφτασε μάλιστα στο σημείο να εξαπολύσει μύδρους εναντίον της, πριν από λίγες μόλις μέρες.

Συγκεκριμένα στις 12:37 της 13ης Δεκεμβρίου, με ανάρτησή του στα social media, έγραψε αναφερόμενος στη Τζοχόρ: «Τι… κωλοομάδα! Και αυτοί που τη διοικούν είναι ακόμα χειρότεροι! Το να φύγω είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει! Σκουπίδια»!!!

Τρεις ώρες αργότερα και ενώ το συγκεκριμένο postάρισμά του είχε 238 σχόλια και 83 αναδημοσιεύσεις (!!!), ανέβασε νέο στο οποίο ανέφερε: «Επαναλαμβάνω και δεν παίρνω λέξη πίσω! Χάλια οργάνωση, απαράδεκτοι άνθρωποι! Λέω απλά την αλήθεια»! Ακολούθησαν 390 (!!!) σχόλια και 53 αναδημοσιεύσεις… Μύλος!

Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό το μέλλον του Ντίας στη Μαλαισία είναι προδιαγεγραμμένο και έχει ημερομηνία λήξης!

Πωλητήριο για τα σχόλια!

Η φημολογία αναφέρει ότι το ξέσπασμα του Ντίας προήλθε από την αθέτηση της υπόσχεσης των ανθρώπων της Τζοχόρ να του ανανεώσουν το συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους. Για αυτό και ξέσπασε! Μία μέρα μετά το διαδικτυακό του ξέσπασμα, η διοίκηση τον έβαλε στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών (!), ενώ ο ιδιοκτήτης της πρωταθλήτριας Μαλαισίας (για τρίτη σερί φορά), Τούνκου Ισμαήλ Σουλτάν Ιμπραήμ, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε ορθολογισμό του μπάτζετ το οποίο είχε… ξεφύγει την προηγούμενη χρονιά.

Μάριο Γκόμες: «Δεν αντέχουμε το συμβόλαιό του»

Το ότι το «βαρύ» συμβόλαιό του είναι ο λόγος του επικείμενου «διαζυγίου», επιβεβαιώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου και από τα λεγόμενα του προπονητή του, Μάριο Γκόμες, ο οποίος την περίοδο 2009-2010, είχε καθίσει στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης! «Ο Χόρχε θέλει να μείνει αλλά δεν μπορούμε να αντέξουμε το συμβόλαιο που ζητάει! Πρέπει να κοντρολάρουμε τα έξοδά μας. Για αυτό και η απόφαση να τον πουλήσουμε είναι σωστή», είπε ο 59χρονος τεχνικός για να δικαιολογήσει την απόφαση της διοίκησης.

Πηγή: instasport.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X