Μετά τον Βράνιες «φουλάρει» για φορ

Εικόνες από την άφιξη της ΑΕΚ στην Καρδίτσα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ογκνιέν Βράνιες προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» και αναμένεται να είναι η 2η μεταγραφή της ΑΕΚ μετά τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς.

Ο Βόσνιος έρχεται για να καλύψει το κενό του Λέσκοτ στα στόπερ, ενώ μπορεί να βοηθήσει και στα μπακ. Πλέον, στην ΑΕΚ αναζητούν στην αγορά για σέντερ φορ και αριστερό μπακ, ενώ μετά την αποχώρηση Πλατέλλα και την πιθανή αποχώρηση και του Βάργκας «ανοίγει» θέμα για απόκτηση εξτρέμ.

Στην Ενωση θέλουν άμεσα να έχουν τον φορ στην διάθεση του Μοράις για να μπορεί να μπει στην ομάδα τον Ιανουάριο, ώστε να «γεμίσει» το οπλοστάσιο ενόψει του 2017.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ έχουν σε πρώτο πλάνο και το… ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ. Ο Πλατέλλας έφυγε, ο Αραβίδης είναι κοντά στην έξοδο αν λυθεί το θέμα με το συμβόλαιο του, ο Τζανετόπουλος με τον Μανωλά πιθανότατα θα φύγουν δανεικοί, ενώ ο Ντίας δεν υπολογίζεται και δεν αποκλείεται να… αποχαιρετίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X