Στα υπόψιν ο Χόρχε Περέιρα Ντίας

Στα υπόψιν ο Χόρχε Περέιρα Ντίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από τη θέση του αμυντικού, στην οποία στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Βράνιες, η ΑΕΚ θα κινηθεί και για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής. Σύμφωνα με τη «Live Sport» η Ένωση εξετάζει την περίπτωση του Χόρχε Ρολάντο Περέιρα Ντίας.

Πρόκειται για 26χρονο Αργεντινό που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, ξεκίνησε την καριέρα του στην Φέρο από όπου πήρε μεταγραφή για τη Λανούς. Το 2014 αποφάσισε να πάει στη Μαλαισία για λογαριασμό της Τζοχόρ. Το 2015 επέστρεψε Αργεντινή όπου αγωνίστηκε δανεικός στην Ιντεπεντιέντε για τέσσερις μήνες. Έπαιξε σε 7 αγώνες και σημείωσε ένα γκολ. Τον Φεβρουάριο του 2016 επέστρεψε στη Μαλαισία. Σε 22 συμμετοχές μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχει πετύχει 18 γκολ, ενώ σε 5 ματς στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ έχει άλλα 6. Συνολικά σε 68 συμμετοχές με την Τζοχόρ έχει σκοράρει 50 φορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X