Πιθανή η κίνηση Ατρομήτου για Πλατέλλα

Εικόνες από το Ηρακλής - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Βαγγέλη Πλατέλλα προστέθηκε στην λίστα του Ατρόμητου, αμέσως μετά την λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ και η ομάδα του Περιστερίου δεν αποκλείεται να στραφεί στον 28χρονο winger για να ενισχύσει τη μεσο-επιθετική γραμμή.

Επί των ημερών του Τραϊανού Δέλλα, η περίπτωση του άλλοτε κιτρινόμαυρου άσου και άρεσε και έπαιζε δυνατά (και τον περασμένο Γενάρη και το καλοκαίρι), αλλά δεν προχώρησε, διότι οι κιτρινόμαυροι τον παραχωρούσαν μόνο δανεικό. Ο Ατρόμητος όμως δεν αρέσκεται στους δανεισμούς και προτίμησε να μην ασχοληθεί.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν, καθώς ο Πλατέλλας αποδεσμεύτηκε από την ΑΕΚ, ύστερα από τέσσερα χρόνια και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η περίπτωση του είναι στη λίστα (μαζί με άλλες βέβαια που έχουν προταθεί) εν όψει της επικείμενης αποχώρησης του Μίλος Στόιτσεφ.

Ο Πλατέλλας έχει θητεύσει 5,5 χρόνια στην Καλλιθέα και 2 χρόνια στην Ξάνθη (μαζί με την ΑΕΚ, συνολικά 219 συμμετοχές και 34 γκολ) και έχει τα χαρακτηριστικά που αναζητούν στην δυτική όχθη για να ενισχύσουν τη μεσο-επιθετική γραμμή.

Πηγή: atromitistas

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X