Ιβάνοβιτς: «Πρώτα η Δόξα, μετά η Μπεσίκτας»

Θα το παλέψει μέχρι τέλους ο Ιβάνοβιτς
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της, υποδεχόμενη τη Δόξα Λευκάδας (17/12, 17:00) και ο Νίκολα Ιβάνοβιτς, μέσω του blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εξήγησε πως η αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους είναι αυτή που απασχολεί άπαντες εντός των τειχών και εν συνεχεία θα ασχοληθεί η ομάδα με το παιχνίδι κόντρα στην Μπεσίκτας.

Το blog του Νίκολα Ιβάνοβιτς:

Η ομάδα έδειξε την απαιτούμενη αντίδραση μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στον αγώνα του Champions League με την Σαρλερουά. Κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού παίξαμε όπως έπρεπε ακολουθώντας το πλάνο μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η χρονιά είναι μακρά, με πολλές αγωνιστικές δραστηριότητες και πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα.

Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εξαιρετική παρουσία σε άμυνα και επίθεση. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο μας να κάνει το παιχνίδι του. Περιορίσαμε τους παίκτες – κλειδιά και στην επίθεση βγάλαμε σιγουριά. Έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε και τα καταφέραμε.

Πλέον, πρέπει να συγκεντρωθούμε για τον επόμενο αγώνα Πρωταθλήματος με τη Δόξα Λευκάδας. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που έχει σταθερή απόδοση. Είναι ένα ματς που απαιτεί μεγάλη προσοχή καθώς η Δόξα διαθέτει πολλούς έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Στόχος είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος ώστε με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε τη νίκη. Όταν περάσει αυτός ο αγώνας θα έχουμε τη δυνατότητα να ασχοληθούμε με τη Μπεσίκτας για το Champions League.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X