Συνάντηση του Μάκη Αγγελόπουλου με τη Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ

Η ανακούφιση του Αγγελόπουλου
Photo Credits: INTIME

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ:

1  .ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ
 
        Αν για έναν απλό άνθρωπο η συζήτηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο είναι απόλαυση λόγω της εσωτερικευμένης ευγένειας και των διεισδυτικών κρίσεών του,τότε για έναν Ενωσίτη είναι ευλογία.
      Αντί για τα ψιμυθιωμένα όνειρα που κόστισαν τόσο ακριβά στην ομάδα μπάσκετ,κυριαρχεί σήμερα ο ρεαλισμός της πράξης.Διαμορφώνεται σταδιακά η αγωνιστική προοπτική μιας πρωταγωνιστικής ΑΕΚ,επενδύουμε για το μέλλον σε ό,τι ποιοτικότερο διαθέτει το ελληνικό μπάσκετ σε μικρές ηλικίες,δομούνται σε ορθολογισμένη βάση οι διοικητικές λειτουργίες, απαθανατίζεται με τον καλύτερο τρόπο ο εορτασμός του έπους του 1968.
      Καθημερινός είναι ο έντιμος αγώνας να μεταθέτουν όλο και πιο ψηλά τα όρια των διεκδικήσεων,όλο και πιο σταθερά τη μάχιμη αισιοδοξία.

2.Η ΔΙΠΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΣΤΙΣ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
 
    H Λέσχη ευχαριστεί τους διοργανωτές του Forum Αυτοδιοίκησης και Επιχειρηματικότητας για την ευγενική παραχώρηση αίθουσας στο ξενοδοχείο Χίλτον την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017.
     Εκεί θα διοργανώσουμε δύο εκδηλώσεις:
     Α.στις 10.45 ακριβώς,θα αρχίσει η Πανελλήνια Διάσκεψη των Φίλων της Λέσχης,με προτάσεις για τον προσανατολισμό της και τις εφικτές μορφές βοήθειας στην αγαπημένη μας ομάδα.Με την αυτονόητη ελευθερία λόγου θα μιλήσουν  εκπρόσωποι  Συνδέσμων και μεμονωμένοι Ενωσίτες,με μόνη δέσμευση να δηλώσουν την πρόθεσή τους μέχρι την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου,ώστε να διευθετήσουμε σωστά τη διαδικασία.Στο τέλος,θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά μας.
 
    Β. στις 6 μμ.θα τιμήσουμε τα 50 χρόνια δημιουργίας του ενωσίτη ποιητή Γαβρίλη Ιστικόπουλου.Η σύνολη πνευματική συγκρότηση και η εμβριθής λογοτεχνική γραφίδα του διανοίγουν ορίζοντες σκέψης και συναισθήματος στο χειμαζόμενο σήμερα άτομο.

       Ευχόμαστε τη νηφάλια Καταλλαγή στις ψυχές όλων, χαρούμενες εορτές, κάθε ευδαιμονία το 2017 και σύντομα ο πρώτος εκσκαφέας-προπομπός  του νέου γηπέδου μας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X