Σάντος: "Τι μου είπε ο Ντέμης για να έρθω στην ΑΕΚ το 2004"

Σάντος: "Τι μου είπε ο Ντέμης για να έρθω στην ΑΕΚ το 2004"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στην πατρίδα του ο Φερνάντο Σάντος, στη οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς ανέλαβε την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αλλά και στις σχέσεις του με τους Νικολαϊδη και Ζαγοράκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Obdervador το οποίο τον ανέδειξε σε κορυφαία προσωπικότητα του αθλητισμού στην Πορτογαλία, ανέφερε: «Πάντα είχα καλές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές που προπονούσα. Όταν γύρισα στην Πορτογαλία, ένας από αυτούς ο Ντέμης Νικολαΐδης, ήταν πρόεδρος στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ήταν σε άσχημη κατάσταση, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Mίστερ, πρέπει να με βοηθήσεις. Εγώ αναλαμβάνω την προεδρία και εσύ προπονητής”, απάντησα θετικά και τους έβγαλα στο Champions League».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στη συνέχεια γύρισα στην Μπενφίκα και όταν ήμουν εκεί, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Θοδωρής Ζαγοράκης ανέλαβε την προεδρία του ΠΑΟΚ. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είμαι ο μόνος που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Δεν το σκέφτηκα καθόλου και απάντησα αμέσως θετικά».

Πηγή: SDNA

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X