Εκανε σεφτέ ο Ιβάν ο τρομερός (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγωνίστηκε στην ΑΕΚ σε δύσκολες αγωνιστικά περιόδους, είχε πάντα μεγαθήρια να συναγωνιστεί για μια θέση στην 11άδα, αλλά κατάφερε να αποτελεί μια από τις πιο συμπαθείς φιγούρες ξένων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τα «κιτρινόμαυρα» την περασμένη δεκαετία. Ο Ιβάν Ρούσεφ υπήρξε ένας τεχνίτης μέσος, που είχε πολλές τεχνικές ικανότητες, αλλά δεν μπόρεσε να έχει διάρκεια στην απόδοση του. Μια μέρα σα σήμερα του 2003 πάντως, έκανε σεφτέ με τη φανέλα της Ενωσης.

Ηταν η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, που συνολικά αποτέλεσε μια από τις λίγες αναλαμπές της ΑΕΚ εκείνη τη σεζόν. Ο Ρούσεφ είχε αποκτηθεί από την Ενωση το 2002, αλλά μέσα στα αστέρια που είχε εκείνη την περίοδο η ομάδα, έπαιζε σπάνια. Εκανε μόνο δύο συμμετοχές, αλλά την επόμενη – κακή αγωνιστικά – σεζόν, είχε πιο ενεργό ρόλο. Στο ματς της Κρήτης, ολοκλήρωσε ιδανικά μια επίθεση της ΑΕΚ και το στρώσιμο του Ναλιτζή, πετυχαίνοντας το γκολ που άνοιξε το σκορ (ακολούθησε πολύ όμορφο τέρμα του Τσιάρτα, πάλι από ασίστ του «Νάλι»). Ο Ρούσεφ έκανε συνολικά 30 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, στην τριετία που φόρεσε τη φανέλα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X