Το πρώτο του «μπραζίλ» Παύλου (VIDEO)

Το πρώτο του «μπραζίλ» Παύλου (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Καλαμαριά, μια μέρα σαν σήμερα του 1986, ενδεχομένως θα είχε ελάχιστη σημασία. Μπορεί να σηματοδοτούσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της Ενωσης εκείνη τη σεζόν, να έγινε κόντρα σε μια ισχυρή εκείνη την εποχή ομάδα, αλλά συνολικά ήταν μια κάκιστη σεζόν. Εκείνο το ματς πάντως, έμεινε στην ιστορία επειδή σε αυτό επιτεύχθηκε το πρώτο γκολ του Παύλου Παπαϊωάννου με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Σε ένα ματς, όπου συνολικά ο Παύλος θύμισε τη βραζιλιάνικη καταγωγή του και έκανε πράγματα και θαύματα. Ηταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Καραγκιοζόπουλος και άνοιξε το σκορ και λίγο αργότερα, με κίνηση στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, εκμεταλλεύθηκε το κενό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή. Ηταν το πρώτο, από τα τέσσερα συνολικά γκολ που πέτυχε ο Παύλος στο πρωτάθλημα με τα «κιτρινόμαυρα».

Βέβαια, προτού σκοράρει στο πρωτάθλημα, ο Παύλος είχε πετύχει γκολ στη μυθική νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης  με εκείνο το μακρινό σουτ που κατέληξε στα δίχτυα. Ο Παπαϊωάννου είχε αποκτηθεί από τη Ρόδο το καλοκαίρι του 1983. Αγωνιζόταν σε όλες τις θέσεις μεσοαμυντικά, αλλά καθιερώθηκε και έκανε σπουδαία καριέρα ως αμυντικός μέσος με αστείρευτες δυνάμεις και «όργωμα» του γηπέδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X