Ψάχνεται για φορ, ανοιχτό για Τελίν, στο κάδρο ο Τσιντώτας

Εικόνες από την παρουσίαση του Μαϊστόροβιτς (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόκτηση του Αϊντάρεβιτς άνοιξε τον κύκλο της μεταγραφικής ενίσχυσης της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο. Ο επόμενος που παίρνει σειρά φαίνεται πως θα είναι ο σέντερ φορ. Εκεί, όπου στην Ενωση ψάχνονται καλά, προκειμένου να βρουν έναν παίκτη που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά στη γραμμή κρούσης. Όπως έχετε ενημερωθεί, στην ΑΕΚ εξετάζουν με ενδιαφέρον την προοπτική του Τουράμ της Κέρκυρας, αλλά έχουν και μια λύση από τη Λατινική Αμερική, την οποία ενδεχομένως να δουλεύει κατά την παραμονή του εκεί ο Ντε Μπαρτόλο.

Για τον Τουράμ είναι σύνθετο θέμα, δεδομένου πως πρόκειται για παίκτη που ανήκει στην Μόντε Αζούλ, αλλά δεσμεύεται με μονοετή συμφωνία δανεισμού με την Κέρκυρα. Δηλαδή, η ΑΕΚ πρέπει να διαπραγματευθεί και με τις δύο ομάδες για να βρει λύση για τον 25χρονο Βραζιλιάνο. Έτσι, μένει πάντα ανοιχτή η προοπτική του Τελίν. Ειδικά εφόσον ο Μαϊστόροβιτς καταφέρει να βρει φόρμουλα και να κάνει δανεισμό ενός ή ενάμιση έτους ή μπορέσει να θέσει μια βατή οψιόν αγοράς.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως επιστρέφει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ η περίπτωση του Παναγιώτη Τσιντώτα. Ο 23χρονος τερματοφύλακας του Λεβαδειακού απασχόλησε και το καλοκαίρι, αλλά τότε προτιμήθηκε ο Μπάρκας από τον Ατρόμητο. Στην Ενωση βλέπουν με ενδιαφέρον την προοπτική απόκτησης του, αν και είναι παροπλισμένος από τον Φεβρουάριο ως τιμωρία από τον Κομπότη, επειδή δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X