Οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε επόπτη (VIDEO)

Απέχει από το ματς με τον ΠΑΟΚ η Θύρα 13

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο video που κάνει το γύρο του διαδικτύου φαίνονται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να περιμένουν τον Λάμπρου και τους υπόλοιπους διαιτητές να πάνε στα αποδυτήρια και αυτοί στέκονται για πέντε λεπτά στον αγωνιστικό χώρο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στην περιγραφή του αγώνα ο σχολιαστής αναφέρει πως είναι φίλοι της Μάχης Μαραθώνα, αλλά ταυτόχρονα ακούγονται και φωνές φίλων της τοπικής ομάδας που διευκρινίζουν ότι πρόκειται για φίλους του τριφυλλιού.

Η Μάχη Μαραθώνα εξέδωσε, μάλιστα, ανακοίνωση διευκρινίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Μάχη Μαραθώνα δεν έχει καμία σχέση με τα επεισόδια που έγιναν στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Αήττητο Σπατών. Οι οπαδοί που επιτέθηκαν λεκτικά στους διαιτητές είναι μέλη του συνδέσμου φίλων ομάδας Superleague της περιοχής.

Αυτό ήταν κάτι που διευκρινίσαμε άμεσα στους εκπροσώπους του Αήττητου την στιγμή του επεισοδίου. Άλλωστε η Μάχη είναι ένας σύλλογος που προάγει το ευ αγωνίζεσθαι και προσφέρει πάντοτε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία σε όλους και ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα για να δημιουργηθούν τέτοια σκηνικά στο γήπεδο μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X