Οκτώ και λίγα ήταν για τον…αρσενικό Γούναρη (VIDEO)

Οκτώ και λίγα ήταν για τον…αρσενικό Γούναρη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκεφτείτε λίγο το σκηνικό. Λίγους μήνες πριν από την 10η Δεκεμβρίου του 1989 και την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ξάνθη που σας παρουσιάζουμε, η Ενωση στεφόταν πρωταθλήτρια. Νικούσε κατά κράτος τα χρήματα και την αλαζονεία του Ολυμπιακού, του Κοσκωτά και του…αρσενικού (κατά δήλωση του) προπονητή, Γιάννη Γούναρη. Λίγους μήνες ακόμα πιο πίσω, ο Γούναρης είχε πρωταγωνιστήσει στην ελεεινή δωροδοκία των Παπαδόπουλου και Βασιλάκου και την αισχρή 10η Φεβρουαρίου 1988. Όμως, έχει ο καιρός γυρίσματα.

Η Νέα Φιλαδέλφεια είχε μπει σε συναγερμό για την υποδοχή του Γούναρη. Η άτυχη της υπόθεσης, ήταν η Ξάνθη. Σαν να μην έφτανε η παρουσία του «κόκκινου πανιού» στον πάγκο της, τότε ακόμα φορούσε ερυθρόλευκα. Δεν ήθελε και πολύ για να γίνει το…κακό. Η ΑΕΚ γιόρτασε, ο Ντούσαν είχε γενέθλια στον πάγκο και οι παίκτες του κερνούσαν μέσα στο γήπεδο. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά οκτώ γκολ έριξαν στην άτυχη ακριτική ομάδα, με τον Γούναρη να αλλάζει…χρώμα στο μαλλί από το κακό του.

Αναμφίβολα, χάι λάιτ της ημέρας το γκολ ποίημα με τακουνάκι στον αέρα από τον Γιώργο Χριστοδούλου. Συνολικά, ο φορ της ΑΕΚ εκείνη τη μαγική σεζόν είχε σκοράρει τρεις φορές, ανοίγοντας το σκορ και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Δύο γκολ ακόμα σημείωσε ο Πατίκας και από ένα οι Οκόνσκι, Φαμέλης και Καραγκιοζόπουλος. Μέχρι και σήμερα αυτή η νίκη είναι η μεγαλύτερη της ΑΕΚ στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, αλλά και η μεγαλύτερή της σε όλη την ιστορία της Α΄ Εθνικής, ισοφαρίζοντας το 8-0 επί του Πανελευσινιακού το 1961.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X