Συνέχισε την προέλασή της με «εξάρα»

Συνέχισε την προέλασή της με «εξάρα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περίοδο 2001-2002 η ΑΕΚ άγγιξε τον τίτλο του πρωταθλητή χάνοντας τον στις λεπτομέρειες. Η Ένωση από την αρχή της σεζόν έπαιζε την καλύτερη μπάλα από όλους κάτι που πιστοποιήθηκε και σε μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Νέας Σμύρνης.

Μία ημέρα σαν σήμερα το 2001, ο «Δικέφαλος» φιλοξενήθηκε από τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Απόστολο Μάντζιο (1’), κατάφερε να γυρίσει το ματς και να επικρατήσει με το εκπληκτικό 6-2 σημειώνοντας την 8η νίκη του σε εννέα παιχνίδια.

Αρχικά έφερε το ματς στα ίσια με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιάρτα (14’) και πριν την ανάπαυλα πήρε το προβάδισμα με τον Κωστένογλου (42’). Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (49’) ο Ζαγοράκης έκανε το 3-1, για να πάρει την σκυτάλη ο Νικολαΐδης στο 64’ (4-1). Οι γηπεδούχοι δύο λεπτά αργότερα μείωσαν σε 4-2 με τον Ιωάννου, με τους Ζαγοράκη (78’) και Φερούζεμ (88’) να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα που διατήρησε την ΑΕΚ στην κορυφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X