Η ώρα (ευθύνης) του Πατίτο

Η ώρα (ευθύνης) του Πατίτο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόντος του αρχηγού Πέτρου Μάνταλου, η ΑΕΚ οφείλει και πρέπει να βρει την λύση. Ο ηγέτης της το Σάββατο κόντρα στον Λεβαδειακό θα απουσιάζει λόγω τιμωρίας. Και ο Ζοσέ Μοράις «φωτογράφισε» τον Πατίτο ως αντικαταστάτη του πίσω από τους επιθετικούς στο 4-4-2 με ρόμβο.

Η αλήθεια είναι ότι ο 26χρονος Αργεντίνος από τα τέλη Ιουλίου που αποκτήθηκε στις 9 εμφανίσεις του με την φανέλα της ΑΕΚ, σποραδικά έχει δείξει ψήγματα του ταλέντου του.

Αν εξαιρέσουμε λίγες και μεμονωμένες ενέργειες του Πατίτο, από εκεί και πέρα η προσφορά του είναι πολύ περιορισμένη.

Και αυτό αποτελεί πρόβλημα για την ΑΕΚ, διότι τόσο ο Τιμούρ Κετσπάγια όσο και ο Ζοσέ Μοράις τον έχουν εμπιστευτεί και δεν τους δικαίωσε, ενώ «κουβαλά» στις πλάτες του και την ανόητη ενέργεια με το χτύπημα εκτός φάσης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που τον άφησε τρία παιχνίδια εκτός.

Όπως και να έχει η παρουσία του σε ελεύθερο ρόλο, κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως ο Λεβαδειακός μέσα στο ΟΑΚΑ, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Πατίτο. Ώρα ευθύνης καλύτερα, διότι στην ΑΕΚ περιμένουν (επιτέλους) να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να την σπρώξει στη νίκη. Ειδικά απόντος του Μάνταλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X