Φινάλε στο πρώτο (και πιο γλυκό) «σεντόνι» (VIDEO)

Φινάλε στο πρώτο (και πιο γλυκό) «σεντόνι» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόψε πέφτει η αυλαία της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης όπου κάθε ομάδα θέλει να συμμετάσχει. Η ΑΕΚ είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που συμμετείχε σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου και μια μέρα σαν σήμερα του 1994 έδινε φινάλε στο πρώτο – και αναμφίβολα το πιο γλυκό – «σεντόνι». Η αναμέτρηση με τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ, έκλεισε τον κύκλο της «κιτρινόμαυρης» παρουσίας στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Ολλανδούς να επικρατούν με 2-0.

Βέβαια, η ΑΕΚ πήγε στην Ολλανδία δίχως να έχει βλέψεις πρόκρισης. Οι ελπίδες της Ενωσης χάθηκαν στα ματς με τη Μίλαν, αλλά και σε εκείνο με τον Αγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τότε δεν υπήρχε καν η πριμοδότηση της συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω της τρίτης θέσης και έτσι η ΑΕΚ πήγε για μια διαδικαστική αναμέτρηση και φυσιολογικά ηττήθηκε από τα δύο γκολ του Ουλίντα, στην αρχή και στο τέλος της αναμέτρησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X